Hlavní obsah

Muž připravil partnerce žádost o ruku, kterou nechce zažít snad žádná žena

Novinky, bok

Žádost o ruku sehrává v životě partnerů významnou roli. Není se tak čemu divit, že ženy často doufají, že ta jejich bude doslova nezapomenutelná. A někteří muži se opravdu činí, ovšem ne vždy tak, jak by si to ženy představovaly.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Američan Ray Giuliano pojal svou prosincovou žádost o ruku opravdu neotřele. Ať už jeho partnerka tajně doufala v jakékoli pojetí, tohle ji určitě nenapadlo ani v těch nejdivočejších snech.

Mladého muže z okresu Erie County v americkém státě New York totiž napadlo zinscenovat domnělé přepadení obchodu a v přesně stanovený okamžik svou dozajista vyděšenou partnerku požádat o ruku.

Celou zinscenovanou situaci, včetně samotné žádosti o ruku, zaznamenala kamera v obchodě.

Vše začíná okamžikem, kdy do obchodu ke kase přijde „zloděj” se zbraní, který ovšem po chvíli opět odchází. Ray a jeho partnerka se zatím ukrývají v zadní části obchodu, kde je ale po chvíli objeví domnělý lupič, který se do obchodu opět vrátil.

„Zloděj” předává prsten

V tu chvíli velmi vyděšená žena, která o ničem neměla ani tušení, téměř prosí o život. „Zloděj” se následně páru ptá, zda jsou manželé, načež Ray odpovídá, že ne. V tu chvíli objednaný bandita cosi vyndává z batohu a podává to Rayovi.

Muž chvíli nato pokleká a ptá se své vyděšené partnerky, zda si ho vezme. Ta nakonec souhlasila, později ale dodala, že za to svého partnera „snad zabije”, citoval její vyjádření server Fox News.

Zloděj, z něhož se nakonec vyklubal majitel obchodu, kterému prý podobný styl žádosti o ruku přišel jako skvělý nápad, o celém plánu dopředu prozřetelně informoval policii a při samotné „akci” obchod uzavřel, aby se dovnitř nedostal nikdo jiný.

Extrémní žádost o ruku aneb Kdy s nabídkou k sňatku raději nesouhlasit

Vztahy a sex

Jak Ray Giuliano v jednom z televizních rozhovorů uvedl, své partnerce se za tento zcela neromantický průběh žádosti o ruku mnohokrát a mnohokrát omluvil. A aby jí dopřál i skutečnou romantiku, požádal ji o ruku nakonec ještě jednou, a to v newyorském Central Parku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám