Hlavní obsah

Milence padající z balkónu zachránil sníh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Dva ruští studenti, kteří se oddávali milostnému řádění na balkóně ve čtvrtém patře, vděčí za svůj život čerstvě napadlému sněhu. Při sexuálních hrátkách přepadli přes zábradlí a vypadli. Ve středu o tom informovala ruská tisková agentura Interfax.

Foto: Petr Hejna
Článek

Dvacetiletý mladík a jeho o rok mladší přítelkyně si dali na balkóně schůzku, aby si zde mohli užít několika intimních okamžiků. V blízkosti zábradlí se jeden druhému věnovali natolik, až ztratili rovnováhu a přepadli.

Okolnosti naštěstí hrály v jejich prospěch. Milenci totiž nedopadli na tvrdý asfalt, nýbrž do sněhové pokrývky, která večer napadla.

Oba studenti byli převezeni do nemocnice ve městě Ufa v uralské oblasti, kde byli ošetřeni. Podle lékařů sice utržili zranění vážnějšího charakteru, jejich zdravotní stav je však nyní stabilizovaný.

Milencům nepřímo zachránili život místní odklízeči sněhu, kteří zimní nadílku nestačí z chodníků likvidovat. Na místo se vypravili jen několik minut po incidentu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám