Hlavní obsah

Měsíc po pobodání se vdala za útočníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Mladá Angličanka zřejmě velmi brzy zapomněla na násilnické sklony svého přítele, který ji v opilosti pobodal kvůli jejím obavám ze sňatku. Měsíc po útoku se za snoubence přeci jen provdala. Informaci přinesl zpravodajský server News of the World.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava. Ostravské muzeum 4.11.2015. Jan Obšil: Oltářní malba, Farní kostel Všech svatých v Hošťálkovicích.

Článek

Šestatřicetiletá Katrina Grantová byla po incidentu, který vyprovokoval její dvaadvacetiletý partner Luke, odvezena do nemocnice s plicním kolapsem a bodnou ranou, kterou jí museli lékaři sešít dvanácti stehy.

Luke byl propuštěn na kauci, vykoledoval si podmíněný trest, ale zároveň si měsíc poté svou oběť odvedl k oltáři.

Stále ho miluje

"Lidé si myslí, že jsem šílená," vypověděla Katrina, "Nechápou, jak jsem se za něj mohla provdat potom, co mi provedl. Ale nikdo ho nezná tak jako já. Miluji ho," vysvětlila nevěsta. "Zaslouží si druhou šanci. Už mi nikdy neublíží," doufá.

Léči se na psychiatrii

Luke, jemuž manželka velkoryse odpustila, nyní chodí k psychiatrovi, který se snaží udržovat pacientův hněv a žárlivost pod kontrolou. Svého činu lituje. "To, co jsem udělal, bylo hrozné," přiznal.

Reklama

Související témata:

Související články

Opilého ženicha doprovodila policie

Šestatřicetiletý Němec zapíjel svůj sňatek ještě před obřadem, až se málem vůbec neoženil. Zpil se do němoty, přesto usedl za volant svého vozu a odvážně...

Výběr článků

Načítám