Hlavní obsah

Lepidlem si přilepil prezervativ na penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Třiačtyřicetiletý rumunský otec od rodiny byl nucen vyhledat lékařskou pomoc, aby se mohl zbavit prezervativu. Ochranu si na přirození přilepil silným lepidlem, aby měl jistotu, že při styku nesklouzne.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

Nicolae Popovici z Topraiseru vychovává pět dětí, další si již nepřál. Proto si zakoupil prezervativ, který však byl příliš velký.

Ze strachu, aby z jeho přirození nesklouznul a muž svou manželku neoplodnil, si Rumun ochranu přilepil lepidlem.

Po styku se však ukázalo, že kondom na penisu drží jako přibitý a nelze sundat. Nezbývalo mu nic jiného, než se obrátit na lékaře.

"Měli jsme co dělat, abychom ochranu odstranili," uvedla zdravotní sestra, která případu asistovala. Dodala, že Popovici žil až dosud v domnění, že stejný prezervativ může použít vícekrát.

Reklama

Související témata:

Související články

Číňané si do hrobu berou viagru a kondomy

Číňané vypravují své zemřelé příbuzné na jejich poslední cestu nevyhnutelnými věcičkami. Do hrobu je vybavují tabletami na zvýšení potence a pánskými ochranami...

První kondomy byly plátěné

Historici objevili, jak s největší pravděpodobností vypadaly první pánské ochrany na světě. Jak informoval britský zpravodajský server, zřejmě byly zhotoveny...

Výběr článků

Načítám