Hlavní obsah

Láska se na věk neptá aneb Když je žena starší o téměř 40 let

Novinky, lin

O tom, že láska kvete v každém věku, svědčí vztah třiaosmdesátileté Edny a čtyřiačtyřicetiletého Simona. I přes jejich téměř čtyřicetiletý věkový rozdíl jsou příkladem spokojeného manželství, které trvá již čtrnáct let. Jak jejich vztah funguje a jak se na něj tváří okolí?

Foto: Profimedia.cz

Manžele od sebe dělí skoro 40 let.

Článek

Když se téměř sedmdesátiletá Edna seznámila s třicátníkem Simonem v roce 2003 na koncertě, byla to prý láska na první pohled. V roce 2005 se pak vzali a jejich svatební fotografie vzbudily takové pozdvižení, že se dostaly i na titulní stránky bulvárních plátků.

Edna byla považována za predátorskou důchodkyni a Simon za naivního panice. Jejich vztahu nikdo nevěřil.

Foto: Profimedia.cz

Simon a Edna

„Předtím než jsem poznal Ednu, byl jsem velmi uzavřený a neměl jsem přátele,“ říká Simon, který přestože trpí dyslexií, dyspraxií (porucha učení) a Aspergerovým syndromem, se dlouhá léta živil jako profesionální varhaník a ve svých kruzích byl považován za hudebního virtuosa.

Kvůli cukrovce a následné transplantaci ledviny musel jít do předčasného důchodu.

Foto: Profimedia.cz

Jsou svoji již 14 let

Edna oproti němu již zkušenosti se vztahy měla a z předchozího manželství má dvě děti. Ty její vztah naprosto podporují a jsou rády, že je jejich matka šťastná.

„Nikdy mi nevadilo, že se na nás lidé koukají. Nevadí mi ani Simona políbit na veřejnosti nebo ho laškovně štípnout,“ říká Edna pro Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Společně s rodinou

Navzdory Simonovým zdravotním problémům a Ednině stáří jejich vztah funguje naprosto bez problémů, a to i v intimním životě.

„Žijeme intimním životem stejně jako kdokoliv jiný. Ani po čtrnácti letech společného života nás nepřešla chuť,“ říká Edna a dodává, že jejich vztah je plný něžných dotyků a polibků.

„Každý den se podporujeme a milujeme se, život už nemůže být lepší,“ dodává.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám