Hlavní obsah

Když příroda udělá chybu

Právo, Radim Uzel

Ten případ vypadá neuvěřitelně. Vezmu to však popořádku. Žen, které mají příliš úzkou pochvu, není mnoho. Ale jsou. Ještě vzácnější bývají případy, kdy ji dámy nemají vůbec. I to se však stává. Příroda prostě udělá chybu. Takové ženě často chybí také děloha. To je pro ni vážný handicap. Ještě víc ji však možná trápí fakt, že nemůže mít pohlavní styk.

Článek

V těchto případech musí obvykle pomoci plastická chirurgie. Na rozdíl od plastických operací obličeje, na které chirurgové klidně přesunou kus kůže třeba z hýždí, a výsledek může vypadat skvěle, používají v tomto případě obvykle kus střeva.

Pochvu však lze vytvořit i postupným nenásilným roztahováním tkání. Je potřeba udělat nepatrný zářez na sliznici. A potom v tom místě jemně, ale vytrvale tlačit. I když to vypadá bizarně, skoro až neuvěřitelně, potvrdí se stará medicínská pravda: tam, kde je potřeba určitá funkce, vznikne i orgán.

Nejprve se vytvoří jakási prohlubeň. Potom dutina v délce několika centimetrů. A během několika měsíců, světe, div se, vznikne docela slušná pochva o délce 8-9 cm. To už je normální rozměr dámského orgánu, který můžeme označit jako celosvětový průměr.

Musím se pochlubit. Pro ženy s příliš úzkou pochvou jsem vynalezl speciální aparát. Dostal jsem za něj odměnu, a dokonce mi ho patentovali. Šlo o jakési cyklistické sedadlo s výměnnými vibrátory různých kalibrů, tedy velikostí. Jedna z pacientek ho trefně nazvala rajtovací židlí. Léčebná procedura byla jednoduchá. Žena nasedala na sedadlo každý den. A za pár měsíců bylo hotovo.

Nedávno však moje vynálezecká pýcha dostala pořádnou ťafku. V odborné literatuře se objevil článek. Odsoudil mou rajtovací židli do starého železa. Do gynekologické ordinace se totiž dostavila žena, které novou pochvu zhotovil její vlastní milenec přirozenou cestou. Jeho dlouhodobé vytrvalé pokusy o pohlavní styk do neexistující pochvy bohatě vynahradily funkci mých výměnných poševních dilatátorů.

První umělou pochvu přirozeným způsobem vytvořil Čech

Pacientka, které ještě před několika měsíci chyběla pochva, přišla na kontrolu ke gynekologovi a ten nevěřil svým vlastním očím. Žena měla vagínu. Dostatečně dlouhou a také funkční. Nevznikla díky kulturistickým výkonům nadsamce nebo díky rajtování na mém převratném přístroji. Vznikla díky trpělivým láskyplným a často opakovaným tlakům toho nejpřirozenějšího přístroje: mužského penisu. Lékař celý případ sepsal a také publikoval v odborném tisku.

Nejzajímavější mi však na něm připadá to, že se stal v Česku. Pravda, stáli jsme trošku stranou, když Wilhelm Conrad Röntgen objevil paprsky X a zhotovil v roce 1895 první rentgenový snímek. Nebo když Alexander Fleming objevil penicilin. Co je to ale proti tomu, že člověk, který vytvořil první umělou pochvu přirozeným způsobem, je Čech. To mi připadá úžasné. I když ten člověk zůstává zatím v anonymitě.

Jako sexuolog porodník, a správný Čech si říkám: kam se hrabou nositelé všech různých světových priorit. Tato událost, kterou publikoval odborný tisk, si totiž nezaslouží jen obdiv. Zaslouží si také zápis do Guinnessovy knihy rekordů.

Reklama

Související témata:

Související články

Žena jako pachatelka sexuálního deliktu

Muži v sexuálních deliktech vedou. Páchají těchto přestupků a trestných činů mnohem více než ženy. Většina zemí ve svých kriminálních statistikách odhaduje...

Nymfomanie není nemoc

Jeden chce a druhý ne. Odborně se tomu říká: nestejná touha v partnerském svazku. Vsadím se, že tenhle problém by vyhrál anketu nejčastějších sexuálních...

Ženská sexuální agrese

Jakmile je řeč o sexuálním násilí, téměř vždycky si v roli pachatele představujeme muže. Zejména radikální feministické hnutí se snaží často hlásat názor,...

Výběr článků

Načítám