Hlavní obsah

Jak ve vztahu vzájemně synchronizovat chuť na sex

Právo, Dana Sokolová

Děsí vás představa ranního milování, přestože váš přítel má v ten čas největší chuť? Anebo po sexu toužíte častěji než vaše partnerka? Pak zůstaňte naprosto v klidu. Podle většiny sexuologů je naprosto normální, když partneři mají v průběhu dne, týdne i měsíce zcela odlišné potřeby. Existuje několik triků jak chuť na sex v páru synchronizovat.

Jak lze v páru synchronizovat chuť na sex?

 
Článek

Jak na ranní ptáče

Hladina testosteronu je u mužů nejvyšší právě po ránu. Proto tolik mužů touží po sexu právě v tento okamžik, když většina žen ještě tvrdě spí a na sex tedy nemá ani pomyšlení. Pokud patříte i vy do této skupiny žen, pak zkuste s partnerem nalézt kompromis, například zkuste navrhnout, jaké dny jste ochotna akceptovat ranní sex, a jaké dny v týdnu naopak partner přistoupí na vámi určený čas.

Jakmile nastane čas pro ranní sex, vstaňte o 20 minut dříve než obvykle, dejte si sprchu, proveďte ranní hygienu a pak opět ulehněte k partnerovi do postele. Sex si vychutnáte mnohem víc a dokonce i váš partner prožije sex s aktivní ženou plnou síly a ne se spící pannou, jež při ranním milování vyvíjí minimum aktivity.

Jak na sex v období periody

Podle výzkumu mají jednotlivé ženy v tomto období zcela odlišné touhy na milování. Některé jsou velmi vzrušené těsně před začátkem periody, jiné uprostřed periody a další až po jejím skončení. Pokud patříte mezi ty vyvolené, jež touží po milování uprostřed periody a váš partner o tom nechce ani slyšet, pak právě vám doporučuje doktorka Debbie Herbenicková při styku používání menstruačního kalíšku, který je vložen do pochvy a vy se můžete plně oddávat sexuálním hrátkám. Variantou může být i masturbace.

Jak na unaveného spáče

Možná to znáte také. Celá natěšená se jdete večer vysprchovat, a když vylezete ze sprchy, naleznete partnera spícího na gauči, a když ho vzbudíte, dostanete maximálně vynadáno. Podle odborníků by ženy měly být v těchto momentech ohleduplné a na unaveného muže nenaléhat. Mnohem lepší je načasovat milování na dřívější okamžik, když ještě oba dva máte dostatek energie.

Pokud se tato situace opakuje, protože váš partner je unavený nonstop a dřív to kvůli dětem nejde, pak podle odborníků máte vsadit na film pro dospělé. Pokud ho žena muži pustí dříve, než odejde do sprchy, pak bude mít stoprocentní jistotu, že až z ní vyleze, tak její partner nejenže nebude spící, ale naopak z něj energie bude přímo sálat.

Jak na dobrodruha

Pokud nemusíte sex na veřejnosti či na netradičních místech a váš muž to přímo vyžaduje, pak vězte, že váš partner není žádný šílenec, jen prostě k plnému uspokojení potřebuje alespoň trošku experimentu. Podle sexuologů za to může hormon dopamin, který oživuje přitažlivost a vzrušení a který se do těla mnohým mužům vlévá právě při pomyšlení na nové adrenalinové dobrodružství. Zkuste být tedy kreativnější, ze sexuálních hrátek vynechejte ložnici a vyměňte ji za kuchyň či koupelnu, které přímo vybízejí k experimentům.

Podívejte se na přiložené video, kde naleznete další rady.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex jako nejlepší dárek

Co to znamená být úžasný v posteli? Jak docílit toho nejkvalitnějšího sexuálního prožitku se svou polovičkou? Odpovědi přináší americký expert na sex...

Výběr článků

Načítám