Hlavní obsah

Jak po rozchodu získat zpět svého expartnera

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte za sebou rozchod, ale stále nemůžete na svého expartnera zapomenout a byla byste ochotna udělat cokoliv, aby se vrátil? Pak pro vás máme velmi důležitou radu – nedělejte vůbec nic. Nesnažte se navázat jakýkoliv kontakt. Zní to nelogicky, ale podle koučky a odbornice na vztahy, která vystupuje pod jménem Lucia, je to jediné, co skutečně funguje.

Foto: Profimedia.cz

Zakázat si jakýkoliv kontakt s expartnerem nebude vůbec jednoduché.

Článek

Zakázat si jakýkoliv kontakt s ex nebude asi vůbec jednoduché, zvlášť používáte-li společné sociální sítě, ale s kouskem sebezapření to zajisté zvládnete.

Nepovolte ani v okamžiku, kdy se o kontakt pokusí on. Jediná šance, že druhý zjistí, že mu opravdu chybíte, bude tehdy, když o vás nebude mít vůbec žádné informace.

Zde je pět způsobů, jak zjistit, zda vaše taktika nenavazovat žádný kontakt funguje.

1. Komunikace skrz sociální sítě

Pokud je váš ex aktivní na sociálních sítích a posílá vám skrz ně skryté zprávy (zveřejňuje statusy či fotky, které se vás nějakým způsobem dotýkají, případně se chlubí svou novou partnerkou), znamená to, že ho stále zajímá, jak na dané věci budete reagovat.

„Vy ale vůbec na nic nereagujte. Bude to důvod, proč vás buď sám kontaktuje, anebo se alespoň stáhne a přestane vás provokovat,“ radí na svém blogu Lucia.

2. Když se začne objevovat na místech, kam normálně nechodí, ale ví, že se tam můžete objevit vy

Jakmile se na takových místech objeví, je jasné, že to má souvislost s vámi. Rozhodně to není o náhodě, ale o jasném naplánování.

3. Pokud kontaktuje vaše přátele či nejbližší

Pokud s ex přerušíte veškerý kontakt a vydržíte patřičně dlouho, je pravděpodobné, že pokud o vás bude mít stále zájem, nevydrží to a po několika týdnech se na vás začne vyptávat. Když se mu nebude dostávat patřičných odpovědí, pravděpodobně osloví i vaše přátele či rodinu. Samozřejmě to opět svede na nějakou náhodu.

4. Když se pokusí kontaktovat přímo vás

Mlčení od svých expartnerů čeká málokdo, proto je pravděpodobné, že i váš ex bude překvapen vaší reakcí a pokusí se vás přímo kontaktovat s dotazem „Co se děje?“ Pokud ani na to nebudete reagovat, pak velmi záhy zjistíte, zda se z jeho strany jedná jen o chvilkovou slabost, že o vás nic neví, anebo mu skutečně chybíte.

5. Budete se cítit silnější

Poslední znamení se nebude týkat vašeho expartnera, ale přímo vás. Začnete-li se díky svému mlčení cítit lépe, dokážete si lépe získat nadhled a objektivněji posoudíte, zda je případný další vztah s vaším ex pro vás skutečně tak důležitý. Zda rozchod nebyl i pro vás tím nejlepším řešením.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám