Hlavní obsah

Jak oslavit Valentýna, když jste single

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valentýn se blíží a vy si zoufáte, že nemáte partnera, se kterým byste tento den mohla oslavit? Nevěšte hlavu a užijte si tento svátek po svém. Možná je to váš poslední Valentýn sólo, tak proč toho nevyužít?

Foto: Profimedia.cz

Na Valentýna nesmutněte a odměňte se sama.

Článek

Pokud máte špatnou náladu z toho, že trávíte Valentýna opět sama, možná vám uleví fakt, že tento svátek bez partnera zažil snad každý z nás. Ještě bolestnější pocity navíc zažívají jedinci, kteří žijí v nešťastných vztazích a nevědí, jak z nich ven.

Je vám hned veseleji? Pak se oprostěte od předsudků a oslavte tento den po svém a vzdejte hold sama sobě. Jak na to?

Být single není nemoc. Naučte se vnímat svobodu s novou perspektivou

Styl

1. Uspořádejte setkání

Pokud jste právě po rozchodu, nebo cítíte, že ve vás Valentýn vyvolává bolestné vzpomínky, zavolejte na pomoc kamarádku, která je také single. Společně si uvařte výbornou večeři nebo si objednejte jídlo z vaší oblíbené restaurace.

Pusťte si film, vrhněte se do kreativního tvoření nebo si třeba zahrajte hru. Berte zkrátka Valentýn jako příležitost k tomu se společně vidět a užít si čas po svém.

2. Udělejte si radost

V únoru se zdá už zima nekonečná. Udělejte si proto radost a vneste do svého bytu špetku červené nebo růžové. Běžte si koupit puget červených růží nebo si objednejte nějaký hezký módní kousek, který vám udělá radost.

Single život obnáší i negativní stránky v podobě snášení starostí a těžkých životních situací bez partnera. Odměna, že to všechno zvládáte, je tudíž zcela na místě!

Co dělat, pokud se ve vztahu cítíte osaměle

Vztahy a sex

 3. Pečujte o sebe

Vnímejte Valentýn jako oslavu sama sebe a věnujte proto péči o své tělo maximální úsilí. Udělejte si peeling celého těla, přidejte masku na obličej a ulehněte do voňavé vany. Pak se rozmazlete domácí manikúrou a pedikúrou a nalijte si sklenku vašeho oblíbeného šampusu.

4. Vyrazte na procházku do přírody

Pokud máte pocit, že vás vaše město svírá, není nic lepšího než vyrazit na výlet. Ztište si telefon a vyrazte na procházku do přírody nebo třeba na zámek či vaše oblíbené místo z dětství. Genius loci daného místa vás přivede na jiné myšlenky, a navíc uděláte i něco pro své tělo.

5. Zapněte si seriál a otevřete láhev oblíbeného vína

Dnešní doba přeje všem možným streamovacím kanálům a z nabídky seriálů si snad musí vybrat každý. Vynechejte tento den všechny možné kriminálky a dramata a raději si pusťte něco nenáročného. K tomu si vychutnejte skleničku nebo dvě prémiového vína, které si šetříte na lepší příležitosti.

Filmy pro romantický večer: Několik tipů, které zpříjemní nejen Valentýna

Film

Reklama

Související články

Čím potěšit ženy na Valentýna

Žijeme v uspěchané době, kdy lidé často zapomínají na sebe, natož na péči o lásku k druhému. Ze vztahů se tak pomalu a jistě vytrácí vášeň a zamilovanost...

Výběr článků

Načítám