Hlavní obsah

Jak okořenit vztah v předvánočním čase

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V předvánočním čase vládne ze všech stran jen stres. Ženy touží utvořit pohodu doma, kde bude nejen krásně naklizeno, ale také vyzdobeno a ovoněno vánočním cukrovím. Jenže k tomu všemu ještě dohání nákup dárků a pracovní povinnosti. Vánoční pohoda je tak ta tam a tím trpí ze všeho nejvíce partneři.

Foto: Profimedia.cz

Společné zážitky a pohyb jdou ruku v ruce s hormony štěstí a lásky.

Článek

Většina mužů by se tak raději vzdala dárků, ale i cukroví, jen kdyby si mohli předvánoční i vánoční čas užít v klidu a v pohodě. Ženy by si tak měly uvědomit, že největší dar, který svým partnerům mohou dát je jejich vlastní přítomnost, a když k tomu budou ještě usměvavé, milé a v klidu, dá to za tisíc jiných dárků.

Třešinky na dortu, které vztah ještě víc zdokonalí

Rande s horkou čokoládou - přitulit se doma pod jednou dekou a dopřát si spolu lahodnou horkou čokoládu zpříjemní a doslova okoření každičký vztah. Dobrá nálada, ale i horká čokoláda působí velmi afrodiziakálně a večer tak nabere úplně jiné grády.

Večeře pro dva - Světlo svíčky, romantické prostředí, výborné jídlo i pití je ten nejlepší lék, jak zapomenout na všechny starosti z předvánočního shonu vyplývající. A je jedno zda spolu vyrazíte do restaurace, nebo uvaříte jídlo s láskou doma. Ze všeho nejdůležitější je, abyste si vše opravu užívali a nevnímali to jako povinnost.

Zábavné zimní sporty - sněhu letos moc není, ale to neznamená, že neexistují jiné možnosti, jak se v zimním čase spolu aktivně pobavit. Při společném bruslení, procházení, ale i například sledováním hokejového zápasu na stadionu apod. se mohou partneři výborně odreagovat a nabýt novou energií. Společné zážitky a pohyb pak jdou ruku v ruce s hormony štěstí a lásky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám