Hlavní obsah

George Clooney vztahy na dálku nezvládá

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

O tom, že vztahy na dálku často krachují, může podat svědectví i hollywoodský idol George Clooney. Se svou přítelkyní, britskou televizní moderátorkou Lisou Snowdonovou, se rozešel v roce 2001, letos na jaře se však k sobě milenci vrátili. Stejně jako před lety se opět potýkají s problémy pramenící ze vztahu na dálku, neboť zatímco George je doma v Hollywoodu, Lisa se ze své milované Británie nehodlá odstěhovat.

Foto: Milan Turek

Pokud vysvitne sluníčko, přívětivě přivítrá návštěvníky u tramvaje socha skokana před vstupem do areálu Ještědu.JPG

Článek

"Vzdálenost skutečně může být problém. George žije tam, já zase tady. Prožili jsme spolu fantastické léto a já se teď snažím prožívat každý den na maximum a nemyslet do budoucna," odpověděla Lisa na přímou otázku, zda jejich vztah znovu nemůže ztroskotat.

Navíc se populární moderátorka přiznala, že Los Angeles rozhodně nepatří k městům, v nichž by chtěla žít. Mimo své rodné Spojené království se prý nikde necítí dobře. Pár dní mimo Británii ji dokonale otráví. "Vydržím tam tak tři měsíce, to není problém, ale pak už honem upaluji zase zpět k nám domů," řekla magazínu Heat Lisa o svém vztahu k L.A.

"Skutečně jsme to oba vnímali jako vztah, ale je strašně těžké to dokázat udržet, když žijete v různých zemích. Když jsem tam byla s ním, tak mi bylo báječně, stejně tak když byl on se mnou tady. Ale časem se to začne vyvíjet a je těžké spolu prožívat jen hodiny na telefonu. Navíc je tady časový posun a jste oba naprosto nesynchronizovaní. Časem to prostě vyhaslo," vysvětlila.

Clooney si nedokáže představit manželství

Přesto moderátorka na vztah s Clooneym nepřestala věřit. Je prý mnohem kvalitnější a vyspělejší než jejich první pokus. Hodně času strávila letos v létě s Georgem při natáčí Ocean´s Tvelwe v Itálii, kde se často stýkali také s Bradem Pittem a Jennifer Anistonovou.

Svou roli jistě také v jejich vztahu hraje to, že si George Clooney prý nedokáže představit, že by se usadil a přestal s filmováním. Nedokáže si představit ani manželství, ačkoli jeho čtyřicetiletí kolegové mívají většinou zkušenosti s chomoutem již několik let. Lisu prý ale skutečně miluje.

"Jsem pořád zahlcen svou prací, takže nemám ani pomyšlení na děti. Nejprve si musím dokázat, že jsem schopen dlouhodobého partnerského vztahu, než vůbec budu pomýšlet na to, že budu schopen být dobrým otcem. Zatím nejdelší vztah mám se svým čuníkem Maxem," poznamenal s úsměvem George Clooney, který doufá, že ho jeho mužný a sexy vzhled udrží před kamerou ještě nejméně dvacet let.

Reklama

Související témata:

Související články

George Clooney popřel těhotenství Allenové

Hollywoodský herec George Clooney (42) je rozčílen. Rozhořčily ho informace, které přesvědčovaly o těhotenství jeho přítelkyně Kristy Allenové. Přitom...

Clooney bude umývat auta

Mladý Clooney se asi úplně zbláznil, šuškají si v USA političtí protivníci hercova otce Nicka, který kandiduje do Kongresu za stát Kentucky. A cože tedy...

Výběr článků

Načítám