Hlavní obsah

George Clooney popřel těhotenství Allenové

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodský herec George Clooney (42) je rozčílen. Rozhořčily ho informace, které přesvědčovaly o těhotenství jeho přítelkyně Kristy Allenové. Přitom na vzniku falešných zpráv se paradoxně podíleli oba herci.

Foto: Techmania Science Center

Výzkumné centrum NTIS je dalším vědeckým pracovištěm Západočeské univerzity, které se v Techmanii snaží přiblížit svou práci široké veřejnosti.

Článek

"Není těhotná a ani těhotná nebyla. Krista má šestiletého syna Jacoba, který chodí do školy a nechci, aby si ho dobírali, že bude mít bratra nebo sestru. Nechci nikomu lhát a vykládat mu, že budu otcem, když nebudu. Šťastní jsme, ale dítě nečekáme," uvedl na pravou míru Clooney.  

Režisér si špatně vysvětlil odmítnutí hrát

Fámy začaly kolovat po silvestrovské oslavě v Tinseltownu, kde herec údajně prohlásil, že jednatřicetiletá Krista čeká jeho dítě. Nyní to označil za lež, jejíž vznik výrazně podpořila samotná Allenová, když v Los Angeles bezdůvodně odmítla dokončit divadelní hru Orgasmy. Režisér Dan Israely se domníval, že je těhotná, a tak to také začal šířit po okolí.

:. Krista Allenová prý těhotná není. Foto: KRISTA-ALLEN-HOMEPAGE

"Je naštvaný, že nechala jeho hry. Jen vám teď říkám, že si s ním promluvím a vysvětlím mu to," uzavřel George.

Reklama

Související témata:

Související články

George Clooney v Itálii nerandí

Pověstný hollywoodský svůdník George Clooney nemůže v Itálii sehnat nikoho, s kým by randil. Od té doby, co se přestěhoval do nové vily u jezera Como, nerandí,...

George Clooney má místo budíka husy

Zřejmě těžko by se žilo hollywoodskému sympaťákovi George Clooneymu s tak obvyklými živými tvory, jako jsou psi, kočky, rybičky či myšky. Jeho lásku...

Výběr článků

Načítám