Hlavní obsah

Fotografie, které ženám zvednou sebevědomí a muže potěší

Novinky, das

Nafotit odvážné akty bylo pro mnohé ženy ještě donedávna naprosté tabu. Doba se ale mění a stále více žen podléhá tomuto pokušení. Šikovný fotograf může být doslova kouzelníkem, který dokáže zvýraznit přednosti a naopak skrýt všechny nedostatky či nadbytky, a učinit tak z každé ženy neodolatelnou nymfu či dračici.

Foto: Profimedia.cz

Profesionálem vyfocený akt může ženy naučit přijímat své tělo takové, jaké je.

Článek

Profesionálem vyfocený akt může ženy naučit přijímat své tělo takové, jaké je a pohlížet na něj z pozitivnějšího úhlu.

To potvrzuje i příběh 45leté Jiřiny, která celý život hubla a následně tloustla, ale nikdy tak, aby se svým tělem byla konečně spokojená. Nepomohlo ani přesvědčování manžela, že se mu jako boubelka velmi líbí. Pak dostala nápad a nechala se vyfotografovat od profesionála.

Nebylo pro ni vůbec jednoduché vysvléct se a ukázat všechny své nedostatky, ale nakonec to zvládla. Výsledek pro ni ale byl naprosto ohromující. Najednou viděla naprosto vše, co na ní její manžel miloval. Přestala okamžitě hubnout a začala mít své tělo ráda, což nakonec způsobilo to, že zhubla, aniž by o to usilovala.

Foto: Profimedia.cz

Lechtivé fotky ale mohou prospět i ženám po mateřské. Na mnohé z nich totiž jejich partneři začnou pohlížet jinak. Najednou to pro ně nejsou ty sexy ženy, ale především matky jejich dětí. Vcelku nevědomě tak v nich potlačují jejich ženství. Zprvu to ženám vůbec nevadí, většina z nich se najde v nové roli. Ale většinou je to jen dočasný stav. Po nějaké době opět zatouží být pro své muže žádoucí a atraktivní. Nafocené akty tak mohou být tím nejlepším způsobem, jak na to své muže upozornit.

Foto: Profimedia.cz

Po letech vrátit do vztahu vášeň

V dlouholetém vztahu je někdy těžké neustále nalézat nové podněty a nespadnout do milostného stereotypu. Někdo sází na erotické časopisy či filmy, jiný na erotické pomůcky a další zas na natáčení soukromých videí. Akty jsou také jednou z možností. A přitom nejde o vulgárnosti, ale jemnou erotičnost, která téměř nic neukazuje, ale probouzí fantazii.

„Chtěla jsem svému partnerovi ukázat, že jsem stále tou bezprostřední, odvážnou milenkou, do které se před lety zamiloval, přišlo mi jako skvělý nápad překvapit ho svou vlastní iniciativou a nechat se pro něj vyfotit. Domluvila jsem se tedy s fotografem a výsledek byl prostě úžasný. Přítel byl více než nadšený," dodává třicetiletá Lenka.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám