Hlavní obsah

Erotické prádlo si Nizozemky nepřejí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AMSTERDAM

Utkvělá představa, že ženy touží po sexy spodním prádle, je spíše přáním mužů, kteří jim je kupují. Dámy totiž ve skutečnosti chtějí pohodlné kalhotky a podprsenky, které je citlivých partiích neřežou a neškrtí. Vyplývá z čerstvého nizozemského průzkumu.

Foto: Jana Matějíková

ilustrační foto

Článek

Pánové jsou přesvědčeni, že jejich partnerky přímo prahnou po vzrušujícím prádélku. Jenže ženy, alespoň ty nizozemské, se ve skutečnosti cítí lépe v praktičtějším oblečení.

Důkazem toho jsou například blížící se Vánoce. Mnohdy se totiž stává, že dámy rychle v obchodech vyměňují zboží, kterým byly od svých protějšků obdarovány, za méně přitažlivé, ale zato jednodušší a pohodlnější prádlo.

Rozdíly i v barvách

"Muži, kteří vybírají spodní prádlo pro své ženy či přítelkyně, často nakonec koupí to, o čem si myslí, že dámy chtějí. Ale pořizují jim vlastně to, co by na nich rádi viděli oni sami," vysvětlil Rob Brand, mluvčí společnosti se spodním prádlem Triumph.

Problémem přitom mohou být i barvy vybraných modelů. Muži většinou volí tmavě červené odstíny, zatímco ženy uvažují odlišně a dávají přednost méně křiklavým barvám. A v zimě prý nejvíce frčí černá, napověděl Brand.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Kterému prádlu dáváte přednost?

Anketa

Kterému prádlu dáváte přednost?
Erotickému
42,8 %
Obyčejnému, ale pohodlnému
57,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 862 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Chytré spodní prádlo může zachránit život

Není vyloučeno, že vás od infarktu jednou zachrání vlastní podprsenka nebo pásek kalhot. Nizozemští vědci totiž vymysleli speciální textilní vlákna, schopná...

Výběr článků

Načítám