Hlavní obsah

Deník čerstvého otce - Sex

Novinky, Robert Fajman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou to notoricky známé vyprávěnky, kterak drazí rodičové marně usilují o sexuální vyžití, protože právě přesně v onu chvíli se probudí jejich milá ratolest.

Foto: Petr Mráček

Debbi, Česká hvězda 2013 - Ovocný trh, Praha

Článek

Ještě před rokem, dvěma, kdy jsem nebyl otcem, považoval jsem zkušenosti starších na toto téma za značně přehnané. Bože, to přeci nemůže být problém! Drobeček usne a hup na to. Než stačí procitnout, je to odbyté a dospěláci se mohou cítit uvolněně a spokojeně, co bychom si namlouvali, že. Ono jednou za čas, pokud možno ne za rok či měsíc, taková pořádná, no, však víte co, přilepší na psychické pohodě dvou vyčerpaných, milujících rodičů.

Den je tak dlouhý a možností tolik! Ovšem - ouha. Zakouším na vlastní kůži, že ony vyprávěnky nejsou až tak úplně "mimo mísu".

Alžbětce je téměř přesně sedm měsíců (1.9% mého stáří) a pokusy jejích rodičů o pohlavní hrátky se stávají téměř bojově - strategickou záležitostí.

(Tedy vážení - teď neférově vylučuji z debaty ty rychlíky a borce, pro něž oželení pravidelného styku nepřipadá v úvahu a jsou ochotni a nuceni využít opravdu každé chvilenky, vlítnout na to a basta. Řeč bude o usedlejší variantě - pohodový, neuspěchaný, manželský, ehm, akt, na nějž stačí z důvodů rodičovské zaneprázdněnosti dojít zpravidla až když už je za okny hluboká tma...)

První předpoklad - podařilo se vám konečně malého potomka uložit a uspat - vypadá to nadějně.

Ostatně, k tomu uspávání - často si lámu hlavu, z jakých to mě utajených zdrojů ten prcek čerpá ty tuny energie, když o půlnoci leze po letišti, hihňá se, vříská, žvatlá a má zrovínka nejvíce chuti objevovat svět. (Vědět to, občas bych se na tu elektrárničku též napojil, mám to mnohdy zapotřebí jako sůl!)

Takže znovu - je deset (případně doplňte čas dle vaší zkušenosti), brouček usnul jako andílek, zapnuli jste chůvičky (pokud si nevystačíte s tenkostí stěn), potichounku zavíráte dveře do ložnice.

Nepadáte-li na ústa a únava už teď nepřemohla chuť si s manželkou (manželem) udělat "hezký večer", je právě ta chvíle.

Ještě nějaké ty nezbytné procedury, koupelna, pustit hudbu, ztlumit světla a olalá - je tu ten nejúžasnější milovník (milovnice), tak pojď taťko (mamko).

Právě přecházíte z něžné předehry, rozpáleni na akorátní teplotu, k hřebu večera. Konečně to zase jednou vyšlo, konečně! A - ......

V chůvičce to zapraská, zašustí (v rybníčku Brčálníku to hrkne, škvrkne), vy zatajíte dech, doufaje, že jde jen o vzlyk či odfrknutí ze spaní a ....

Ono ale nejde o vzlyk ze spaní, ne, ne - váš nejúžasnější poklad ve vedlejší místnosti právě usoudil, že třicet minut spánku prozatím bohatě stačilo a kde sakra jsou ti dva?!

Doprčic. Tak zase nic.

Mámo, táto, odkládáme erotické záležitosti na jindy. Tak copak šmudlinko, no pojď, tady jsme, to víš, že jo... Pojď k mámě!

A abych nezapomněl, moji milí, reklamní závěr - tyhle mé prachobyčejné rodičovské zápisky dospěly tak nějak samospádem po devíti měsících až k vydání knížky Deník čerstvého otce. Vychází právě teď - 20. listopadu - to jsou věci!

Reklama

Související témata:

Související články

Deník čerstvého otce - Žebřík

Dnes mi to ranní kafčo nějak nejede. Denně ho dělám stejně, ale mnohdy i dnes je hodně jiné. Kávový bůh ví, proč... A dnes to bude mišmaš i o žebříčku hodnot...

Deník čerstvého otce - Samota

Podruhé za pět měsíců života naší Alžbětky odjela s ní manželka na více jak týden k mamince mimo Prahu, což je příležitost ověřit si, nakolik mi vyhovuje...

Deník čerstvého otce - Nemocnice

Naše drahá Alžbětka měla poprvé v životě zvýšenou teplotu. Ne moc, ale přeci. Byla apatičtější a hřála jak kamínka. Honem na pohotovost!

Výběr článků

Načítám