Hlavní obsah

Co muž na ženě hodnotí jako první

Novinky, bok

Ženy se chtějí všeobecně líbit. Pokud touží zaujmout svého vyvoleného, snaží se o to víc zdůraznit své přednosti. Ale vynakládají své úsilí na to opravdu důležité? Která část ženského těla je úplně ta první, na kterou se muž při svém „hodnocení” soustředí?

Foto: Profimedia.cz

Oči jsou tím prvním, co muži při seznámení s ženou hodnotí.

Článek

Zaujmout někoho při prvním pohledu, který vám věnuje, tak, aby si vás zapamatoval, není zrovna jednoduché. Když ale víte, které své přednosti zvýraznit, co naopak potlačit, aby to příliš nevynikalo, šance jsou hned o něco větší.

Odborníci provedli průzkum, ve kterém se zaměřili na části ženského těla, kterým pánové při prvním pohledu věnují nejvíce pozornosti. Víte, co je podle mužské populace to vskutku první, čeho si na ženě všímají? Server Women´s Health Magazine představil malé desatero dle důležitosti.

Celkový vzhled počká, nejdůležitější jsou oči

Pokud mnohé napadnou jako první ňadra, nejsou daleko od pravdy, ale na hlavní příčku to nestačí. Největší důležitost věnují muži očím. S tím souvisí i líčení těchto partií. Pokud žena ví, čím zvýraznit svůj pohled, má mnohem větší šance mezi konkurentkami uspět.

Jako druhý je pro muže klíčový ženský úsměv, teprve po něm následují ňadra. Pozadu nezůstávají ani vlasy, výraznější barvou či zajímavým účesem mohou také ženy zvýšit úspěšnost. Na pomyslném pátém místě pánové prý zmiňují linie ženského pasu. Následují nohy, za nimi až na sedmé pozici přichází řada na hodnocení celkového vzhledu.

Hodnocení ženského zadečku umístili ve studii pánové až na osmou příčku, poté následuje výška ženy, pomyslnou desítku nejdůležitějších věcí pak uzavírá celkový vzhled pleti.

Anketa

Souhlasíte s tím, že si muži na ženách všímají jako první očí?
Ano
30,4 %
Ne
69,6 %
Celkem hlasovalo 15973 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex na prvním rande prý není chyba

Sex na prvním rande býval před lety naprostým tabu. Ti, co ho prožili, byli považováni za zvrhlé či méně inteligentní. Jenže podle harvardských psychologů je...

Co muži touží vědět o ženách

Otázky, co opačné pohlaví chce, po čem tajně touží a co naopak nemůže vystát, trápí bez rozdílu muže i ženy. Není tak ničím výjimečným, že s některými dotazy...

Perfektní rande z mužského pohledu

Názory na stejnou věc bývají z mužského a ženského pohledu někdy velmi rozdílné. Platí to i v oblasti vztahů. Například první ideální rande je z ženského...

Výběr článků

Načítám