Hlavní obsah

Cizinec odmítá opustit Chorvatsko kvůli neznámé krásce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZÁHŘEB

Jihoafrický podnikatel odmítá odjet z Chorvatska, dokud nenajde dívku, kterou zahlédl v jednom přeplněném baru. Keith Van Der Spuy s vyvolenou, do níž se zahleděl, sice nikdy nepromluvil, ale tvrdí, že je to nejkrásnější žena, kterou kdy viděl.

Foto: MŠ Na Pískách
Článek

Krásnou neznámou ztratil z dohledu ihned poté, co se na něho v baru usmála. Je přesvědčen, že jde o místní ženu, protože zaslechl, že předtím, než zmizela, volala přítelkyni.

Van Der Spuy, který je šéfem jihoafrického sdružení vodního póla, řekl, že tuto ženu nemůže nijak vypudit ze své hlavy. Když přijel na letiště, uvědomil si, že nemůže nastoupit do letadla.

Už si prodloužil dovolenou na čtyři měsíce a řekl, že je připraven zůstat ve Splitu tak dlouho, jak to bude třeba. Podal dokonce inzerát do místních novin.

Vdaná žena nevadí

"Zůstanu tady třeba roky, když to bude nutné. Když jsem ji uviděl a ona se na mě podívala, uvědomil jsem si, že je jediná mezi všemi," řekl listu Slobodna Dalmacija.

"Pořád na ni musím myslet. Chtěl bych se s ní prostě setkat a uvidět znovu její dlouhé tmavé vlasy a krásný úsměv. Je to nejkrásnější žena, kterou jsem kdy viděl," sdělil okouzlený podnikatel, jehož nezajímá, jestli je krasavice, která mu učarovala, vdaná.

"Jsem schopen to přijmout, ale musím to vědět. Musím ji ještě jednou vidět a už jsem jí dokonce koupil diamantový prstýnek," svěřil se tisku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám