Hlavní obsah

Cizinci ani sportovci se k řeckým prostitutkám nehrnou

– ATÉNY

Ačkoliv je nyní řecká metropole Atény plná cizinců, jejich jediným zájmem zůstává zřejmě sport. Místní prostitutky si stěžují, že ani taková událost jako olympiáda jim klienty nepřinesla a ony musí spoléhat na své "staré" zákazníky.

Foto: Jan Kaše

Výstava ve Smetanových sadech

Článek

Mezi zákazníky jsou především Řekové. "Myslím, že cizinci jsou dostatečně zaměstnaní olympiádou a na sex nemají čas. Nenavštívil mě ani žádný ze sportovců, bojím se, že by mě asi zničil," vysvětlila odbarvená blondýnka Ellie, která je prezidentkou řecké unie prostitutek a její pravé jméno je Dimitra Kanelopulová.

S nedostatkem zájmu sportovců a návštěvníků se svěřila před branami svého veřejného domu, kam si šla vykouřit cigaretu. Myšlenka, že by spolu se svými kolegyněmi mohla pracovat přímo v olympijské vesnici, ji zaujala. "No, nebylo by to pěkné? Udělali bychom z olympijské vesnice olympijský bordel," smála se nad neuskutečnitelným nápadem.

Ellie je na svou profesi prodejné ženy hrdá a proti mužům rozhodně nic nemá. "Náš život by bez nich byl strašně nudný, nejsem žádná feministka. A svou práci miluji, jsem na ni hrdá," zdůraznila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám