Hlavní obsah

Britové se mnohdy věnují více zvířatům než partnerům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Průzkum veřejného mínění provedený ve Velké Británii prokázal, že mnozí respondenti si v některých případech více váží svých zvířecích miláčků než vlastních partnerů. Kvůli němým tvářím si dokonce berou i volno, jen aby se mohli starat o nemocná zvířata.

Článek

Podle zjištění průzkumu zůstali Britové za poslední dva roky kvůli psům, kočkám a jiným zvířatům doma celkem 2,7 miliónu pracovních dnů.

Mnozí respondenti se ani netajili tím, že takovou péči a pozornost, jakou mazlíčkům věnují, by svému partnerovi ani nevěnovali. Pětapadesát procent dotázaných přiznalo, že se více zajímají o zdraví svých chlupáčů.

Jen o dvě procenta méně dotázaných uvedlo, že obvykle svým pejskům kupují dárky, pokud se jim zdá, že zvíře není zrovna ve své kůži. Ve stejných případech se však obdobné pozornosti partnerům nedostává.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Věnujete svému zvířeti více pozornosti než partnerovi?

Anketa

Věnujete svému zvířeti více pozornosti než partnerovi?
Ano
61,9 %
Ne
38,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 693 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Pes je skvělým prostředkem k seznámení

I prostřednictvím psa lze navázat partnerský vztah. Prý to funguje s jistotou, neboť málokterá žena by odolala kouzlu muže, který vykračuje s roztomilým psím...

Výběr článků

Načítám