Hlavní obsah

Pes je skvělým prostředkem k seznámení

WASHINGTON

I prostřednictvím psa lze navázat partnerský vztah. Prý to funguje s jistotou, neboť málokterá žena by odolala kouzlu muže, který vykračuje s roztomilým psím stvoření. Proto Dan Cohen založil netradiční psí seznamku, kde chlupáči umožňují svým ostýchavým majitelům udělat onen první krok k protějšku.

Článek

"Původně jsme si z toho s kamarádem dělali legraci," popsal 36letý Cohen začátky své agentury. Později založil internetovou stránku, kam se mohou zaregistrovat majitelé psů, ale i koček, ptáků a ryb.

Podle Cohena, který sám přítelkyni nemá, se již zaregistrovalo přes tisíc majitelů zvířátek. Ti, kteří mají zájem, se setkávají na zvláštních večírcích, které firma pořádá po celých Spojených státech. A již zajistila vážné seznámení mnoha lidem, kteří jsou v novém svazku více než spokojeni.

Láska na konci vodítka

Například počítačový technik Ted Hooban potkal díky Cohenově firmě svou životní lásku. Na jednom večírku v New Yorku letos v lednu zaujal jeho loveckého psa vskutku miniaturní pes z plemene shitzu - a na konci vodítka byla jistá Melanie. Pejsci ani jejich páníčci se prý od té doby neopustili.

Jediným problémem je údajně množství lidí, kteří se akcí účastní. O tom může vyprávět Rachel Carrotová, která skoro celý večírek strávila uklidňováním svého teriéra.

"Bylo tam hodně velkých psů, moje fenka byla značně nervózní," svěřila se žena. Podle Cohena se ale prý psi zatím neporvali, neboť podle pravidla musejí být všichni čtyřnozí mazlíčci na vodítku. Majitelé zvířat se prý chovají skoro jako rodiče. Nikdo nechce připustit, aby jeho pes působil jako nevychovanec.

Reklama

Související témata:

Související články

Školy fungují jako seznamovací kanceláře

Vědci z univerzit v Brémách a Bamberku tvrdí, že učiliště a vysoké školy jsou naprosto ideální k navázání intimních kontaktů mezi studenty. Vyvracejí...

Výběr článků

Načítám