Hlavní obsah

Britové jsou při předehře nemožní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Když dojde na předehru, jsou Britové naprosto nemožní, vyplynulo z jednoho z největších průzkumů na toto téma, kterého se zúčastnilo 10 tisíc mužů. Osmdesát procent dotázaných ve Velké Británii dokonce ani nedokázalo říci, co předehra je, píše zpravodajský server Ananova.

Foto: Dana Fojtíková

RK130

Článek

Předehru respondenti dokonce zaměňovali za sport, část nějaké počítačové hry nebo kus oděvu. Průzkumu pořádaného k prvnímu britskému "státnímu dni předehry" se zúčastnilo deset tisíc mužů od 17 do 70 let.

"Ty výsledky jsou tak šokující, že i já jsem byla překvapena," komentovala žalostné závěry studie britská modelka Jordan. "Sex bez předehry je jako toast bez másla. Někteří lidé v této zemi mají dojem, že to jde bez toho, ale s tím já nesouhlasím."

Muži sami sebe za předehru ohodnotili velmi vysoce, 70% z nich si dalo známku 9/10 za svoji techniku. Ženy to však viděly jinak, ty muže oznámkovaly pouze 6 body z možných 10. Samy sebe však pravděpodobně považují za ještě horší, protože sobě udělily jen 5 z 10 bodů.

V předehře jsou nejvytrvalejší homosexuálové

Králi a královnami předehry se tak podle průzkumu stali gayové a lesbičky. Ti v průměru předehrou tráví asi 25 minut.

Rozdíly studie objevila i mezi různými povoláními. Například účetní stráví předehrou v průměru 40 minut, zatímco prodavači a prodavačky pouhé dvě minuty.

Odlišnost v pohledu na předehru nikoli překvapivě přinesl i rozdíl pohlaví. 84% mužů preferuje sex, 62% žen předehru. Muži i ženy se shodli na tom, že mají rádi sexuální pomůcky. Jejich zakoupení však přiznalo jen 23% mužů oproti 63% žen.

Reklama

Výběr článků

Načítám