Hlavní obsah

Belgičanka šla exmanželovi za svědka, bral si gaye

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUSEL

Jednačtyřicetiletá Belgičanka Rania Van Rysselbergheová z Ghentu se dokázala povznést nad to, že je její manžel homosexuál. V poklidu se s ním rozvedla a dokonce neodmítla ani nabídku stát se svědkem na jeho svatbě s mužem.

Článek

Taniin exmanžel Guy Van Autreve (40) se zamiloval do jejího kadeřníka, Dannyho Van der Heydena (44). Žena rozhodnutí velkoryse pochopila. Oba muži se prý výborně doplňují. "Jsou jako Jing a Jang," podotkla Tania.

Oba muži, nyní již homosexuální manželé, byli v minulosti ženatí za ženy pět let, napsal list Het Nieuwslad. Do sebe se zamilovali na první pohled, shodují se nyní.

Zpočátku však svůj vztah utajovali, scházeli se během procházek se psy. "Dlouho jsem si myslela, že jsou to jen dobří kamarádi," uvedla Tania. "Podezírat jsem je začala až v létě, když jsme spolu byli všichni na dovolené ve Španělsku," doplnila.

První se přiznal Danny své manželce. "Ta mi pak zavolala. Nejdřív jsem byla strašně naštvaná, ale pak jsem se to naučila akceptovat," popsala Tania.

"Byla bych více zahanbená, kdyby se zamiloval do jiné ženy. Viděla jsem, jak je s Dannym šťastný. Právě proto jsem chtěla být i svědkem na jejich svatbě," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Otec dvanácti dětí se přiznal k homosexualitě

Rakouští manželé ze Štýrského Hradce, kteří spolu mají dvanáct dětí, se rozvádějí. Muž totiž své ženě přiznal, že je homosexuál. Manželka byla z utajované...

Výběr článků

Načítám