Hlavní obsah

Až polovina žen se při sexu raději nesvléká

Londýn

Lidská nahota je pro mnoho lidí, a především pro ženy, velmi svazující. Jejich stud a komplexy jim často nedovolí se zcela svléknout ani při milování. Potvrzuje to i nedávný průzkum, ze kterého vyplynulo, že neuvěřitelných 48 procent britských žen se cítí lépe, když si při milování na sobě ponechají nějaké oblečení.

Článek

I při milování si ženy na sobě rády nechávají alespoň jeden kus obleční, a to především z lepšího pocitu a větší míry sebevědomí.

Výsledky průzkumu nebyly pro mnohé odborníky příliš překvapivé, jelikož se má všeobecně za to, že jsou britské ženy stydlivější a prudérnější než ženy z jiných zemí.

Vypovídá o tom i fakt, že až 61 procent ostrovanek přiznává, že se nejraději milují ve tmě.

"Tento průzkum ukázal, jak velkou roli hraje oblečení v ženském sebevědomí. Fakt, že si tolik žen připadá více sexy, když na sobě něco mají, ukazuje, že ačkoliv nejsou příliš sebevědomé, oblečení jim pomáhá dodat si trochu kuráže," říká Andy Barr, ředitel marketingu serveru MyCelebrityFashion.

Muži upřednostňují nahotu

Pokud by si mohli muži vybrat, pak upřednostní ve většině případů ženskou nahotu. Při milování se ženou je jim totiž z velké míry jedno, jak velká má žena prsa či zda má nějaké fyzické nedostatky.

Přesto se více jak třetina z nich dokáže s nějakým tím oblečkem při milování smířit. Úplně nejvíc pak muže vzrušuje negližé. Bohužel pro ně však ženy podle listu Metro preferují podprsenku.

Anketa

Upřednostňujete při milování naprostou nahotu?
Ano, je to samozřejmost
55,4 %
Ano, ale někdy prostě na svlékání není čas
27,2 %
Ano, ale protějšek ne
0,9 %
Ne, stydím se
1,2 %
Ne, trpím komplexy z nedokonalé postavy
5,3 %
Ne, vzrušuje mne prádlo
4,5 %
Záleží na náladě
5,5 %
Celkem hlasovalo 18529 čtenářů.

Reklama

Související články

Milování v autě skýtá řadu možností

Přestože při milování v autě může dojít k řadě zranění, patří tento dopravní prostředek mezi naše nejoblíbenější netradiční místa pro sex vůbec. Vždyť jej zde...

Milování během těhotenství prospívá miminku

Radost z milostného života lze mít i s těhotenským bříškem, tvrdí gynekologové a sexuologové. A to kvůli faktu, že těhotná žena má více prokrvené vnitřní...

Výběr článků

Načítám