Hlavní obsah

Astrologický rys, který o vás vypoví víc než znamení zvěrokruhu

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé často sahají ke svému horoskopu v okamžiku, kdy chtějí pochopit sami sebe nebo to, co se jim v daný okamžik děje. Podle astrologů ale k tomu nestačí znát jen své konkrétní znamení, ale spoustu dalších atributů. A jedním z těch skutečně důležitých je tzv. planetární stellium neboli konjunkce (postavení vedle sebe) tří a více planet v horoskopu zrození. Jedná se o velmi důležité místo v horoskopu, kde je nahromaděno mnoho energie.

Foto: Profimedia.cz

Astrologický graf narození

Článek

„Planetární stellium se tedy nalézá v horoskopu v části zrození. Například pokud jste ve znamení Kozoroha, ale podíváte se do horoskopu zrození a tam uvidíte, že jsou vedle sebe tři planety Jupiter, Měsíc a Venuše ve znamení Lva, pak máte stellium ve Lvu,” vysvětluje pro Buzz.com Shannon Ullmanová.

Vaši osobnost přitom toto stelium ovlivňuje více než hvězdné znamení dle data narození.

Pokud tedy například budete mít Slunce ve Lvu, ale ve vašem horoskopu zrození se budou nalézat planety Venuše, Mars a Saturn ve znamení Raka, pak u vás převáží osobnostní rysy Raka před Lvem. Místo silné a sebevědomé osobnosti tak budete spíše citově založená, sentimentální či náladová.

Jak zjistit, zda máte nebo nemáte stellium?

Chcete-li vědět, jestli máte stellium nebo ne, musí vám nejprve astrolog udělat graf vašeho narození, přičemž ho bude zajímat nejen datum narození, ale také přesný čas a místo narození.

Pokud tedy při čtení charakteristik horoskopů tápete, zda jste to skutečně vy, pak vyhledejte zkušeného astrologa a nechte si udělat podrobný horoskop, díky kterému zjistíte, zda vás ovlivňuje nějaké stelium. Někteří lidé mají i dvě stellia. V ten okamžik jejich osobnost ovlivňuje hned několik znamení najednou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám