Hlavní obsah

V Německu otevřou obří veřejný dům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

V Německu u příležitosti konání mistrovství světa ve fotbale 2006 hodlají postavit největší veřejný dům v zemi. Měl by být otevřen těsně před zahájením mistrovství. Stát by měl v blízkosti hřiště.

Článek

Veřejný dům Artemis se bude rozkládat na čtyřech patrech. V jednom z nich bude například bazén, sauna a kino. Komplex bude moci navštívit celkem 750 osob najednou. V podniku se nebude prodávat alkohol.

Podnik by měl být "nejčistší, nejtransparentnější a nejlepší", uvedl Noman Jacob, právník investorů, kteří dosud nevystoupili z anonymity. "Myslím, že sem budou lidé chodit za výbornou atmosférou," doplnil. "Fotbal a sex jdou skvěle dohromady," poznamenal Jacob.

Standardní poplatek pro prostitutky bude činit sedmdesát euro, za tuto sumu se budou moci na tři měsíce ubytovat v jednom z pokojů, stravu budou dostávat zdarma. Jejich klienti zaplatí vstupné do komplexu, cenu za sexuální služby si dohodnou přímo s lehkou děvou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám