Hlavní obsah

Ve snaze zamezit záletnictví připravila muže o penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BANGKOK

Třiapadesátiletá Thajka tvrdě vytrestala svého muže za záletnictví a za to, že po ni požadoval pohlavní styk poté, co se rozhodnul, že ji kvůli jiné ženě opustí. Zbavila ho jeho mužství a k činu se později na policii sama doznala.

Článek

Pětatřicetiletý Udom Phorit, který je dosud ženatý s Saihong Wanthaovou, si našel milenku a rozhodl se k ní nastěhovat. Než opustil svou ženu, požadoval po ní ještě rozloučení v podobě posledního pohlavního styku.

Ten ale Wanthaová rázně odmítla a protože Phorit žadonit nepřestával, uřízla mu penis. Pak požádala sousedy, aby muže převezli do nemocnice a sama se vydala na policii, kde se přiznala.

Svému manželovi penis uřízla v návalu vzteku. Snažila se tak prý nejen bránit, ale také zamezit jeho záletnictví. Domnívala se, že když mu chvíli penis nebude sloužit, milenek se vzdá. "Miluji ho a nechci, aby mě opustil," sdělila žena.

Sousedé sice uříznutý orgán hledali, ale nenašli.Telefonicky se proto spojili se Saihong, která jim řekla, že penis pohodila na dvorku u plotu. Po dvouhodinové operaci se nakonec lékařům podařilo poškozenému muži jeho orgán přišít. Podle odborníků je však naděje na plnou funkčnost penisu jen 50:50.

Reklama

Související témata:

Související články

Filipínec s poruchou erekce si odstranil penis

Jednačtyřicetiletý obyvatel Filipín, který trpěl erektilní dysfunkcí, si sám uříznul vlastní pohlavní úd. V pondělí to oznámily místní nemocniční zdroje.

Lékaři přišili Indovi uříznutý penis

Indickým lékařům ze státu Uttar Pradéš se podařilo zachránit mužův pohlavní orgán, který pacientovi za trest uřízla jeho manželka. Informoval o tom internetový...

Výběr článků

Načítám