Hlavní obsah

Existují spřízněné duše? Napovíme, jak je poznat

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že spřízněné duše patří leda tak do romantických filmů? Omyl, podle odbornice na vztahy Megan Luscombeové skutečně existují, dokonce jich za život potkáme hned několik. Přečtěte si, jak poznat, že jste na ně narazili.

Foto: Profimedia.cz

Spřízněné duše existují. Možná jich v životě potkáme hned několik.

Článek

„Jsem naprosto přesvědčená, že duševní soužití existuje, ale domnívám se, že spřízněných duší je pro každého připraveno více. Je přece nemožné mít jen jednu. Naše životy by pak postrádaly smysl, pokud by nám to s naší jedinou spřízněnou duší nevyšlo,“ říká odbornice pro Daily Mail.

Při výběru partnera jsme vystaveni velkému tlaku. Očekává se, že každý partner musí být samozřejmě i naší spřízněnou duší, přitom tomu tak v reálu není. Dalším názorem je, že se spřízněnou duší musíme mít nutně milenecký vztah. Ani to není pravda, může to být i rodič, přítel či učitel.

Odbornice také říká, že spřízněnou duší nemusí být nutně člověk, který bude v našem životě navždy, ale když už se objeví, dopad bude obrovský. Při setkání bychom měli poznat, že máme s dotyčnou osobou nějaké spojení nebo nás to k ní přitahuje.

Někdy není snadné takového člověka ihned poznat, důležité je jít dál po stopě a zjistit, jak se věci mají, dodává Luscombeová.

Jak poznat svou spřízněnou duši?
Dělá z vás lepšího člověka.
Sdílíte stejné hodnoty.
Posunuje vás kupředu.
Splňuje všechno to, co od partnera potřebujete a očekáváte.
Milujete ji/jeho.
Jste napojeni na stejnou vlnu, můžete se spolu bavit o čemkoli.
Rádi spolu trávíte čas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám