Hlavní obsah

Jak ženy vnímají nahé mužské tělo

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nahotu vnímá každý člověk jinak. Zatímco pro někoho je stavem určité svobody a přirozenosti, pro další jedince je fází, ve které se cítí zranitelně. To platí především u žen. Jak ale dámy nahlížejí na partnerovu nahotu?

Foto: Profimedia.cz

I ženy se dokážou při pohledu na nahé mužské tělo dostatečně pokochat, nejsou ale tolik vizuálně vzrušivé jako muži.

Článek

Přirozený stav, tedy lidská nahota, neznamená automaticky perfektní, nebo dokonce svůdný stav těla. Řada lidí se za své nahé tělo spíše stydí, a tudíž se před partnerem neradi odhaluje.

Jsou to většinou ženy, ale i muže posedlé vlastním vzhledem často přepadají myšlenky, co si partnerka myslí o jejich těle. Server Eligible magazine proto zjišťoval, jak ženy pohlížejí na mužské nahé tělo, a co si o něm myslí.

1. Je dobré si uvědomit, že ženy se při pohledu na nahé mužské tělo sice možná vzruší, ale ne natolik jako muži. Muži jsou totiž výrazně vizuálnější typy, co se sexuální vzrušivosti týče.

Žena se dostane do nálady spíše tím, co se jí honí hlavou spolu s fyzickými pocity, které prožívá, když se dívá na mužské tělo. Vzhledová atraktivita partnera tak u nich není tolik sexuálně vzrušující jako u mužů.

2. Důležitou roli u žen hrají také vůně - a to nejen partnerův parfém, ale i celková vůně těla nebo dechu. Jak na ni celkově zapůsobí, a to ještě před tím, než se partner bude svlékat, tak bude žena vnímat muže, i když bude nahý. Čím lepší pocit z vůně bude žena mít, tím více to na ni může působit jako afrodiziakum. Nepříjemné pocity mohou naopak jakékoli milostné hrátky zcela zhatit.

Někteří muži případný nepříjemný odér těla zahánějí právě užitím většího množství parfému či tělového spreje. Na to ale pozor. Čím výraznější a důraznější vůni takový prostředek má, o to víc nejspíš ženu odradí. Lepší je proto, když muži vsadí na jemnější a přirozenější přípravky.

3. Péče a hygiena - je samozřejmé, že ženy očekávají u mužů určitou dávku hygieny. Je také velmi pravděpodobně, že budou věnovat poměrnou část pozornosti i oblasti intimních partií. Nejde o to, že by vyžadovaly dokonalé vyholování, ale jistá úprava i u mužů není nikdy na škodu.

4. Stejně jako muži i ženy věnují pozornost spodnímu prádlu, které protějšek nosí. Ženu upřednostňující pánské boxerky tak mohou například upnuté slipy poměrně odradit.

5. Část těla, které věnují ženy svou pozornost, a muži o tom často nevědí, jsou ruce. Z pohledu ženy je to poměrně logické. Mužské ruce jsou ty, které zkoumají její tělo a přivádí ho k potěšení, je tedy vhodné, aby byly pěstěné a dobře opečovávané.

6. Při hodnocení tělesných partií nahého muže dámy samozřejmě neopomíjejí ani penis. A ačkoli i je zajímá velikost, rozhodně to není jediný faktor pro uspokojivý sex.

7. I ženy se při pohledu na nahé mužské tělo nevyhnou celkovému hodnocení. Pánové se ale i tak nemusí obávat, neboť jejich vzhled nebude hodnocen tak přísně jako vzhled ženy. Nejedna dáma totiž i při pohledu na sexy mužské tělo přemýšlí, jak asi vypadá ona, případně o svých vlastních nedokonalostech.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám