Hlavní obsah

Revoluční ochrana ve spreji zabraňující početí by mohla být za rok v prodeji

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studentka z New Yorku Michele Chuová vyvinula podle svých slov revoluční novinku zabraňující nechtěnému početí. Její vynález nese název „Condom in a can“ (Kondom ve spreji) a funguje úplně stejně jako například u nás již známé náplasti či obvazy ve spreji. Ale jak je tento tekutý latex účinný?

Foto: repro Packaging of the World

Promo fotografie vynálezu Michele Chuové, kondomu ve spreji s názvem Girlplay

Článek

Kondom ve spreji a výrobky z řady s ním spojené pojmenovala studentka z Prattova Institutu „Girlplay“ a podle autorky je revoluční „změnou zážitku z milování“. Výrobek je určen pro vytížené ženy anebo moderní milenecké páry.

Jeho použití je snadné, výrobce doporučuje sprej nastříkat na mužský pohlavní úd a nechat alespoň dvě minuty zaschnout, píše telegraph.co.uk.

Překvapující ovšem je, že stále není známo, jak kondom po aktu „odstranit“. Autorka každopádně ubezpečuje, že její výrobek je 100% bezpečný.

Aby rozptýlila pochybnosti, rozšířila Michele Chuová své portfolium o další výrobky.  Vedle novinky ve spreji představila i další produkty včetně jedné zajímavosti, tzv. smart bra (chytrá podprsenka). Ta je údajně vybavena dálkovým ovládáním, které umožňuje „rozepnout podprsenku pouhým zmáčknutím tlačítka“.

Brzy v prodeji

Ačkoli nejsou výrobky z řady Girlplay nutně potřebné, ale spíše milencům pro zábavu, Chuová spatřuje ve své novince, kondomu ve spreji, velký potenciál. „Tyto kondomy jsou vyrobeny, aby se perfektně přizpůsobily svému nositeli, stejně jako obvazy nebo náplasti, které jsou ve dnešní době na trhu.“

Autorka kondomů ve spreji doufá, že její inovativní novinka bude v prodeji už během následujícího roku.

V minulosti, konkrétně v roce 2006, se ale už podobný výrobek snažil prodat jistý Jan Vinzenz Kraus, jeho produkt ovšem nebyl přijat s velkým nadšením. Milenci si stěžovali, že kvůli dlouhému čekání, až začne ochrana působit, začalo opadávat milostné vzrušení a chuť na milování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám