Hlavní obsah

Sexuoložka Laura Janáčková: Alfa samec versus muž domácí

Právo, Laura Janáčková

Muž alfa samec ví, co má v přítomnosti ženy říct a také to, jak ji dostane. Většinou však nemusí dělat nic. Ženy jen z pouhého pohledu vědí, že by stál za hřích.

Foto: Profimedia.cz

Ženy občas nevědí, co chtějí.

Článek

Ženy občas nevědí, co chtějí. Touží po alfa samcích, ale za partnera si berou muže domácího. Alfa samec je urostlý, se širokými rameny, s ostře řezanými rysy a s modrým stínem po vousech. Ale i s podmanivým pohledem a hlubokým hlasem. Ví, co má v přítomnosti ženy říct a také to, jak ji dostane. Většinou však nemusí dělat nic. Ženy jen z pouhého pohledu vědí, že by stál za hřích.

Pozve nás do drahé restaurace na večeři, otevře nám dveře a odsune židli u stolu. Jen tak ledabyle se dotkne našich zad a celý večer tu bude pouze pro nás. Řekne nám, jak jsme krásné a výjimečné. Naše vlasy mu budou připomínat hedvábí a sexy mu připadne i náš smích.

Foto: Profimedia.cz

Svůdník

Naše starosti chápe jen jako drobné problémečky, které dokáže vyřešit bez zbytečného váhání, protože takové věci zvládá levou zadní. Při odchodu nás ochrání svou paží před zlým světem, aby nás venku mohl usadit do krásného auta s vytápěnými koženými sedačkami.

Milování s tímto mužem bude vášnivé, neudržitelné a naplněné. Naplněné proto, že po dlouhé době zažijeme krásný, silný orgasmus, který nemusíme předstírat! A víte proč? Tento muž ví, že orgasmus ženy je v její hlavě, nikoli v pouhé souloži, která slouží k jeho uspokojení.

Ví, že musí nejprve ošálit mysl, aby posléze chtíč rozpoutal bitvu, ve které rozum ani tělo nemohou vyhrát. Na konci této bitvy zažíváme orgasmy tak slastné, že chceme ještě a ještě. Jenže časem zjistíme, že je nás víc, co chtějí ještě a ještě.

Na řadu proto přijde muž domácí

Bývá tvorem chápavým a laskavým. Má nás upřímně rád, ale nehlásí nám to na každém kroku. Neodtahuje nám židli a často nám zapomene otevřít dveře. Většinou mu také nepřijde divné, když vláčíme těžkou tašku s nákupem. Nicméně vždy přispěchá, když máme opravdové problémy, a s brbláním je vyřeší. Neboť jediné, po čem touží, je klid.

Nedbá na orgasmus v naší hlavě, ale s jistou pravidelností se soustřeďuje na naši vaginu. Díky ní je pak ochotný pomoct při domácích pracích, absolvovat rodinné výlety k tchyni a ocenit i nás jako skvělé kuchařky. Po čase miluje kromě nás hlavně teplíčko, flák dobře upečeného masa a gauč. Všimly jste si milé dámy kouzelného slůvka: po čase? To znamená, že nám neuteče.

Od něj neuslyšíme: „Zavři oči, odcházím.“ Sice nám trochu pošlape růžové sny, ale na rozdíl od alfa samce zůstane naší oporou, pomocníkem a partnerem, pokud budeme chtít. My ženy však někdy nevíme, zda to chceme. Jsme odchované seriály a toužíme po alfa samcích.

Foto: Profimedia.cz

Ďomácí pohoda

Proto předěláváme muže domácí

Pláčeme, zlobíme se a projevujeme svou nespokojenost. Ale také jim nakupujeme barevné oblečení a sexy spodní prádlo. Společně šetříme na auto a připravujeme romantické večery při svíčkách. Muži domácí to však nechápou. Jen ty „blbosti“ přijímají, aniž by to na nich nechalo nějaké stopy. A tak se opět zlobíme. Máme-li příležitost, jsme jim dokonce nevěrné s alfa samci, abychom se použité opět vrátily domů, neboť na rozdíl od alfíků ten náš tam na nás ještě čeká.

Těžké to má i krásná žena, které se podařilo ulovit pana alfa. I ona po čase zjistí, že slova nejsou činy. Vášeň se změní na rutinu a nejen to. Musí se o svého samečka dělit. Uprostřed života, o kterém mnoho jiných žen jen sní, si uvědomí, že je sama. Do mysli se jí vkrádá otázka, zda by nebyla šťastnější s mužem domácím.

V praxi se setkávám s ženami, které touží mít dva v jednom, ale nenachází to. Setkávám se i s těmi, které se snaží své muže předělat, ale nejde to. Myslíte, že by přežili ochočení muži domácí v divočině? A je domestikace alfa samců vůbec možná? U kanárka probíhá domestikace už 560 let, u velblouda jednohrbého 2500 let a u trubce dokonce 7000 let. Přesto trubec ani po těch staletích domů nic nenosí.

Reklama

Související články

Laura Janáčková: Život s rakovinou je boj

V Česku onemocní nádorovým onemocněním každý třetí člověk. Statistiky také ukazují, že každý čtvrtý na toto onemocnění umírá. Rakovina zasahuje člověka...

Výběr článků

Načítám