Hlavní obsah

Boty o mužích prozradí víc, než si uvědomují. Ženy přehmaty netolerují

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boty hrají v navazování vztahů mnohem větší roli, než si myslíte. Pokud muž podcení výběr, pak u ženy ztrácí jednoznačně na kreditu, a to především jedná-li se o sandály. Ty si může dovolit jen muž, který má vyloženě pěstěné nohy. A navíc sandály musejí být moderní a především bez ponožek.

Foto: Profimedia.cz

Muž by se měl vyhýbat nošení sandálů.

Článek

„První věc, které by se muž měl vyhýbat, je nošení sandálů, měl by se snažit své prsty spíš zakrýt, protože jen výjimečně bývají tím nejhezčím na jeho těle,“ píše americký deník Huffington Post, jenž cituje autory průzkumu ze společnosti Allen Edmonds.

Další chybou, kterou ženy nevidí rády, jsou černé lakýrky s džínsy. Pokud se muž chce vyhnout teniskám, raději by si měl vzít semišové kotníčkové boty známé jako desert boots.

„Také není zrovna nejlepší, když vám z tmavých bot a kalhot září bílé ponožky,“ dodávají autoři průzkumu. A starou dobrou radou je sladit barvu opasku a obuvi, jen skuteční znalci módy si mohou dovolit v tomto experimentovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám