Hlavní obsah

Svatby na netradičních místech jsou obvykle o adrenalinu a zviditelnění se

Novinky, lap, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přibývá lidí, kteří vyhledávají adrenalin a tradice jako takové jim příliš neříkají. Klasický svatební obřad je ale právě o tradicích a z pohledu těchto lidí se jedná o zcela fádní a nudný okamžik, který je nutné obohatit o skutečné zážitky, které se navždy zapíšou do paměti všem zúčastněným.

BEZ KOMENTÁŘE: Svatba na křídlech tří letadelVideo: LiveLeak.com

 
Článek

U adrenalinových nadšenců nejsou rozhodně ničím výjimečným svatební obřady na vyhlídkách, v balónu, ve vrtulníku, před seskokem padákem, při bungee jumpingu, zorbingu či pod vodní hladinou, nebo naopak mnoho metrů nad zemí.

Připravili jsme pro vás hned několik tipů na netradiční svatbu v Česku, nebo také několik zahraničních videí s netradičními obřady, které zaujaly svět.

BEZ KOMENTÁŘE: Svatba během maratónu: vyběhli jako snoubenci, doběhli jako manželéVideo: myfoxhouston.com

Svatby na lodi patří mezi jedny z nejromantičtějších

Nejrozšířenější nabídka "vodních" svateb je v Praze na Vltavě, kde se ceny pohybují kolem 9 až 10 tisíc korun za hodinu i s obřadem, další hodiny jsou pak levnější.

Letadlo nezevšední

Svatby v letadle nabízí hned několik letišť. Ceny se odvíjí podle velikosti letadla, které může být pro čtyři, šest, osm nebo šestnáct osob. Takový obřad vás může vyjít na 24 až 40 000 Kč.

BEZ KOMENTÁŘE: Svatba na zamrzlém jezeře: nevěsta přijela na sněžném skútruVideo: cbslocal.com

Balón - nezapomenutelná romantika s nejistým koncem

Klouzavý let nad českou krajinou při východu nebo západu slunce patří mezi dražší obřady. Balónové lety jsou závislé na povětrnostních podmínkách, které dopředu nelze objednat, proto je potřeba počítat i s náhradním plánem. Ceny se pohybují od 30 000 Kč pro osm osob.

BEZ KOMENTÁŘE: Svatba na hřbitově

Pražské rozhledny

Svatba na Petříně nebo na Prašné bráně? Od dubna se otevírá možnost říct si své ano na pražských rozhlednách a věžích. Kromě Petřína a Prašné brány, kde je možné mít větší počet svatebčanů, je možné uzavřít sňatek také na Staroměstské mostecké věži či Radniční věži Staroměstské radnice. Ceny jsou rozdílné v závislosti na ročním období, připlatíte si také, pokud budete chtít uzavřít věž před veřejností. Ceny se pohybují od 8000 Kč.

BEZ KOMENTÁŘE: Svatba na dně moře

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám