Hlavní obsah

Dvě třetiny mužů si občas při sexu představují kamarádku přítelkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete ve vztahu zachovat klid, hlavně se své polovičky při milování neptejte, na co myslí. Podle posledního průzkumu totiž dva ze tří mužů při sexu někdy myslí na kamarádku své přítelkyně. Ženy ovšem nemají drsnějšímu pohlaví moc co vyčítat. Třetina z nich dělá to samé - při milování si představuje partnerova kamaráda.

Foto: Profimedia.cz

Opravdu chcete vědět, na koho při sexu váš partner zrovna myslí?

Článek

Závěry vyplynuly z průzkumu mezi 70 tisíci lidmi napříč Spojenými státy.

Z průzkumu také vyplynulo, že téměř polovina mužů (48 procent) by opustila svou přítelkyni, pokud by znatelně přibrala. Zajímavé je, že ze stejného důvodu by svého partnera opustilo jen 20 procent dotázaných žen.

Podle studie si také třetina mužů myslí, že ženy ztrácejí svůj pěkný vzhled po čtyřicítce. Že to je až po padesátce, si myslí každý čtvrtý dotázaný. Stejný názor mají více méně i ženy o mužích, jen s tím rozdílem, že 23 procent respondentek uvedlo, že muži nikdy neztrácejí na atraktivitě.

Průzkum potvrdil "staré pravdy"

Průzkum také ověřil starou pravdu, že muži častěji klamou o počtu svých sexuálních partnerek. Přitom však téměř polovina z nich (42 procent) považuje ženu, která měla v životě sexuální styk s více než 10 partnery, za promiskuitní. Stejný počet žen se naproti tomu shodne na tom, že promiskuitní je ten muž, který měl v životě více než 20 sexuálních partnerů či partnerek.

Téměř každý pátý muž přiznává, že už někdy řekl ženě "miluji tě" jen za účelem sexu.  Každý druhý muž by si přál mít větší penis. Naproti tomu jen 18 procent žen by si totéž přálo u svého partnera.

James Bassil ze serveru AskMen.com, který provedl průzkum společně se serverem Cosmopolitan.com, vysvětlil, že rozdílné postoje mezi muži a ženami ke vztahům se v průběhu let příliš nemění. "I když jsou muži čím dál pohodlnější a hledají si přítelkyně online, romantika je nadčasová - rytířství není mrtvé, na velikosti záleží, a ženy stále odpouštějí, zatímco muži zapomínají," shrnul Bassil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám