Hlavní obsah

Nejlepší sex zažívají páry po čtyřech letech soužití

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Aby si pár užil skutečně uvolněný a plnohodnotný sex, je zapotřebí, aby se znal čtyři a více let. Po osmačtyřiceti měsících opadá nervozita a dvojice se zbaví veškerých strachů, které jí nedovolují před protějškem se uvolnit a naplno si vychutnat milování.

Foto: Profimedia.cz

V dlouhodobém soužití je prý sex lepší než na začátku vztahu.

Článek

Výsledky vyplynuly z průzkumu tří tisíc dospělých lidí žijících v páru řadu let. Většina pak uvedla, že si naplno bez zábran sex začala užívat po čtvrtém roce soužití.

Většina dotázaných nevnímá ostych ze svého těla před partnerem. Navíc 60 procent z nich po čtyřech letech soužití jsou ochotni zkoušet novinky a méně obvyklé věci při milování.

Sex roste a vyvíjí se

Přesto jen jeden z deseti v průzkumu uvedl, že v manželství či dlouhodobém soužití byl sex lepší než před sňatkem.

Přesto jen jeden z deseti v průzkumu uvedl, že v manželství či dlouhodobém soužití byl sex lepší než před sňatkem.

„Sex je jako každá jiná součást našich vztahů, roste a vyvíjí se s časem,“ komentoval výsledky mluvčí společnosti Philips, která si analýzu průzkumu nechala připravit.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženská nevěra - fenomén dnešní doby

Nevěra je z velké části přisuzována zejména mužům, podle posledních průzkumů ale ani ženy nezůstávají pozadu. Spíše naopak. Ženy se jen s milenci nechlubí...

Výběr článků

Načítám