Hlavní obsah

I tělesně postižení lidé mají sexuální potřeby

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BASILEJ

Velké tabu se rozhodla rozbít švýcarská skupina poskytující sociální služby postiženým, když najmula několik profesionálních sexuálních pracovníků, kteří by erotické potěšení poskytovali tělesně postiženým osobám. Podle psychoterapeutky Aihy Zempové je sex základní lidskou potřebou stejně jako jídlo a pití a lidé by měli bojovat za toto právo i pro postižené.

Článek

Zatím nabízejí erotické masáže a doteky tři muži a jedna žena, devět nových dobrovolníků souloží s klienty v přepočtu za zhruba 2,5 tisíce korun. Dva z nových profesionálů nabízejí sex gayům.

"Velkým rozdílem mezi asistenty a prostituty je to, že asistenti projevují něhu a jsou si vědomi potřeb postižených, nedělají to ve spěchu a jen pro peníze," hájí svůj projekt Zempová.

Reklama

Související témata:

Související články

Havárie často zraní i duši

Při dopravních nehodách nedochází jen k vážným poraněním těla, ale také duše. S psychickými traumaty však postižení k lékařům obvykle nespěchají. Většina...

Výběr článků

Načítám