Hlavní obsah

Zeštíhlující prádlo pomůže boubelkám vytvarovat postavu

Novinky, Eva Dvořáková

Zdaleka ne všechny ženy se narodily s postavou modelky, to spíše naopak. Velká většina se řadí do skupiny takzvaných boubelek nebo jsou těmi, které netrápí nadváha, ale nadměrné křivky jako například velká ňadra, stehna a zadek. V běžném životě to není problém, ale co když potřebujeme vyrazit na společenskou akci, kde jsou nezbytné společenské koktejlky? V tuto chvíli přichází na řadu stahující a postavu formující prádlo. A že je z čeho vybírat.

Foto: Profimedia.cz

Speciální prádlo vám pomůže zformovat postavu i do šatů.

Článek

Tento speciální druh spodního prádla by rozhodně neměl chybět v šatníku ženy s kypřejšími křivkami. Nemusí vždy zakrývat nadváhu, každopádně je skvělým doplňkem a pomocníkem právě pod přiléhavé šaty.

Nejvíce populární se stahovací a formující spodní prádlo stalo v roce 2001, kdy se na plátna kin dostal kultovní film Deník Bridget Jonesové. Herečka Renée Zellwegerová tam obléká stahovací kalhotky, aby se mohla bez obav ustrojit do upnutých šatů. Zkrátka příklad z běžné praxe obyčejné ženy.

Foto: Profimedia.cz

Momentka z filmu Deník Bridget Jonesové

Upravte křivky podle svého gusta

Stahovací prádlo není na každodenní nošení úplně ideální volbou, ovšem čas od času si s ním můžete pomoci vytvarovat postavu. Podle typu a střihu šatů, ale i vaší postavy také volte, jakou alternativu obléknete.

Pokud vás trápí silnější stehna a větší bříško, volte stahovací šortky s vysokým pasem, které stáhnou právě tyto problematické partie. Musíte při jejich vybírání ale dbát na to, aby končily těsně pod prsy a „nepřeřízly” vám tak faldíky nad pupíkem, a nevytvořily nevzhlednou „pneumatiku”.

Foto: Archiv firem

Tvarující prádlo, zleva: Silně tvarující silonky, 249 Kč, středně tvarující silonky, 249 Kč a stahovací šortky, 599 Kč. Vše Lindex.

Foto: Archiv firem

Tvarující prádlo, zleva: Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. 2x Lindex, 499 Kč a 599 Kč.

Stahující šaty pod šaty

Pokud chcete postavu celkově sjednotit, a to třeba pod večerní přiléhavé šaty, jako spodní prádlo volte také šaty, ovšem ty stahovací. Tento druh je vhodnější spíše pro baculatější dámy, a ne ženy, které mají silnou nadváhu, protože jejich účinek není všemocný a neumí zakrýt úplně vše. Pokud tedy vyrážíte na společenskou akci a jde vám pouze o to, aby postava byla zpevněná a vytvarovaná, neváhejte.

Foto: Archiv firem

Tvarující šaty, zleva: Lindex, 1299 Kč. H&M, 799 Kč. Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Praktické body

Štíhlejší ženy, kterým jde spíše o zvýšení sebevědomí, nebo chtějí pouze zpevňujícím prádlem zeštíhlit svůj pas, ocení možnost koupě stahovacího body. To je praktické hlavně na toaletě, stačí jej jednoduše rozepnout mezi nohama. Také vypadá dobře na těle i v případě, že večer skončí v ložnici. Což se bohužel například o stahovacích kraťasech v tělové barvě úplně říci nedá.

Foto: Archiv firem

Tvarující body, zleva: Champagne body Marks&Spencer, černé a bílé Topshop, u všech produktů info o ceně v obchodě.

Stáhněte bříško a zmenšete prsa

Stačí vám pouze stáhnout povislé bříško? Zvolte klasické stahovací kalhotky. Ty jsou skvělým pomocníkem jen tehdy, pokud nemáte i silná stehna. Pokud totiž ano, model bez nohaviček se vám nepěkně „zařízne” do třísel.

Trápí vás větší ňadra? Kupte si zmenšující, formující podprsenku bez kostic, a vaše ňadra tak budou vypadat opticky menší, než doopravdy jsou.

Foto: Archiv firem

Tvarující prádlo, zleva: Bílé kalhotky Triola, 339 Kč. Zmenšující podprsenka Like You, 799 Kč. Černé kalhotky Triola, 499 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám