Hlavní obsah

Žena se díky svým obřím rtům zapsala do světové knihy rekordů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaadvacetiletá Bulharka Andrea Ivanova je známá svou zálibou v plastických operacích a nejrůznějších úpravách. Nejvýraznějším prvkem na jejím těle jsou ale bezpochyby rty. Ty si nechala zvětšit již více než 20 injekcemi a stala se tak ženou s největšími rty na světě.

Foto: Profimedia.cz

Andrea Ivanova

Článek

Andrea zahájila svoji transformaci v roce 2018. Studentka filozofie utratila za jedno sezení přibližně 4000 Kč, během kterého jí do rtů byla vstřikována kyselina hyaluronová. Kromě toho si nechala do rtů dávat i výplně, díky čemuž se staly ještě plnější.

„Navštívila jsem snad všechny kliniky estetické medicíny v bulharské Sofii,“ říká Andrea Ivanova pro Daily Mail. Přestože jí lékaři doporučovali podstupovat injekce kyseliny hyaluronové s odstupem alespoň dvou měsíců, Andrea si je dopřála i 15x za rok. Vinou nepřiměřených zákroků má proto problémy s přijímáním potravy.

Foto: Profimedia.cz

Se svými rty je spokojená.

Její sen stát se oživlou panenkou Barbie se stal skutečností a Andrea se se svými rty zapsala do Guinnessovy knihy rekordů. Momentálně jsou na řadě její ňadra, která sice již zvětšená má, ale pořád jí to nestačí.

Okolí na její proměnu reaguje různě. „Někteří lidé mé rty obdivují, stejně jako můj módní styl nebo má ňadra. Jiní jimi opovrhují. Mně je to ale jedno, každý má svůj úhel pohledu. Já jsem se svým vzhledem spokojená, a navíc v naší zemi jsou velké rty považované za přednost,“ dodává Ivanova, kterou na sociálních sítích sleduje více než 70 tisíc fanoušků.

Foto: Profimedia.cz

Před plastickými operacemi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám