Hlavní obsah

Vyberte si svůj vysněný kousek v něžných odstínech růžové

Novinky, Linda Humlová

Milujete růžovou barvu? Tak vás nejspíše potěší zpráva, že ji letos módní designéři zařadili i do svých podzimních kolekcí. Udělejte si radost a podtrhněte svůj ženský půvab novým kouskem v romantických tónech růžové, ze široké škály odstínů si vybere opravdu každý.

Foto: archiv firem

Zleva: Zara, 799 Kč. Zara, 899 Kč. Mango, 899 Kč

Článek

Růžová patří převážně k jarním a letním barvám. Módní designéři se jí ale letos s odchodem léta odmítli vzdát. Vyberte si mezi nepřeberným množstvím růžového oblečení, které ve vás probudí ženskost. Stačí si jen vybrat ten správný odstín!

Foto: archiv firem

Svetr, Esprit, 1999 Kč. Sukně, Zoot, 389 Kč. Košile, Esprit, 1199 Kč. Košile s vázáním, Zoot, 1394 Kč. Barevné tenisky, Puma, 2499 Kč. Pastelové tenisky, Urbanlux, 2499 Kč

Není růžová jako růžová. Zatímco některé ženě září oči nad pudrovou, jiné nad odstínem jahodové, malinové, fuchsiové, či dokonce cyklámenové, pojmenované podle květů bramboříku (Cyclamen).

Foto: Profimedia.cz

Květy bramboříku

Foto: archiv firmy

Reserved, 649 Kč

Všechny odstíny růžové jsou neuvěřitelně variabilní a snadno se kombinují. Dodají volnočasovému či pracovnímu outfitu šmrnc i jas. Stačí svůj look jen doplnit mladistvou růžovou halenkou, sakem nebo třeba sukní a vaše okolí vám ihned bude hádat minimálně o pět let méně.

Foto: archiv firem

Šaty, Pietro Filipi, 897 Kč. Sukně, F&F, 449 Kč. Tenisky s bílou podrážkou, Tommy Hilfiger, 2252 Kč. Mikina, Esprit, 1499 Kč. Sako, Pietro Filipi, 1047 Kč. Celorůžové tenisky, 2299 Kč

Růžovou navíc můžete nosit hravě i na podzim. Stačí si v této barvě pořídit kabátek či doplňky, jako je například šátek. V kombinaci s denimem, šedou, béžovou či jinými neutrálními tóny budete vypadat naprosto neodolatelně.

Foto: archiv firmy

Reserved, 499 Kč

V případě, že se nezaleknete extravagance a ráda na sebe přitahujete pozornost, vsaďte na tzv. „color blocking“ a rozbijte šeď města zářivými barvami! Stačí růžovou sladit s nějakou jinou, ale stejně výraznou barvou, jakou je například zelená či modrá.

Foto: archiv firem

Sukně, Pietro Filipi, 1995 Kč. Top, Zoot, 299 Kč. Halenka, Zoot, 419 Kč. Šaty volné, H&M, 899 Kč. Šortky, Zoot, 519 Kč. Šaty do áčka, Zoot, 669 Kč.

Pozor si jen dejte na tenkou hranici mezi něžnou elegancí a nevkusným vzhledem připomínajícím přeslazenou panenku Barbie. Vyvarujte se proto kombinací s nevkusnými vzory a kýčovitými logy známých firem.

Foto: archiv firmy

Reserved, 999 Kč

Pokud jste si s růžovou zatím nekápla příliš do noty, vyzkoušejte její tlumené, pudrové odstíny, které nepůsobí tolik sladce, a přesto dodají na dívčím vzhledu.

Oblečení v této barvě pak klidně zkombinujte s koženou bundou a teniskami, které celkový outfit rozbijí a dodají rebelský punc.

Foto: archiv firem

Kabát, F&F, 1199 Kč. Sukně, F&F, 649 Kč. Tunika, H&M, 499 Kč. Šaty s výšivkou, H&M, 949 Kč. Šaty bez rukávů, Kik, 279 Kč. Boty, Urbanlux, 804 Kč.

Foto: archiv firmy

Reserved, 299 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám