Hlavní obsah

Vínová je oblíbenou barvou letošního podzimu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli si lámete hlavu s tím, jaká barva by se hodila na letošní podzim, pak vězte, že se do podvědomí opět dostává krásná vínová barva. A sluší všem. Zkuste ji v podobě lehkého topu k podpatkům, oblékněte vínové kalhoty, boty nebo podzimní kabát.

Foto: Archiv firem

Nebojte se obléct lacláče! Lacláče Ann Christine, 1299 Kč. Šedé sako s. Oliver, 1699 Kč. Kabelka Esprit, 1699 Kč. Boty Converse, 2490 Kč. Klobouk Esprit, 849 Kč

Článek

Barva červeného vína se zdá být čím dál více oblíbená. A všimnout už jste si toho mohli především v obchodních centrech, kde na ni obchody lákají zákazníky figurínami do vínové oblečenými.

Pokud jste se pro ni rozhodli i vy, vězte, že sluší všem typům pleti i barvy vlasů. Nevíte si rady, s čím ji kombinovat? Nebojte se army stylu. Vínová, nepříliš něžná barva, v kombinaci s maskáčovým vzorem vypadá trochu drsně i stylově zároveň. Ovšem záleží na vašich preferencích. Každopádně tuto kombinaci se nemusíte bát obléci ani na večerní posezení s přáteli.

Vínový army styl

K tomuto outfitu se skvěle hodí, pro někoho možná už příliš staromódní pončo. Ovšem pozor! Právě tento kousek, který milovaly už naše babičky, si získává stále více pozornosti, a to jak u celebrit, tak i předních módních návrhářů.

Další barvou, která se s vínovou krásně „snese” je béžová. V kombinaci s maskáčem tvoří tyto tři barvy krásný soulad.

Foto: Archiv firem

Top Zoot, 399 Kč. Kabelka DKNY, 8850 Kč. Sandálky na podpatku Zoot, 1099 Kč. Stylové pončo Karen Millen, info o ceně v obchodě. Maskáčové skinny H&M, 499 Kč.

Na volný čas

Hledáte zimní či podzimní bundu a nechcete jako každý rok „zapadnout” do nudných barev, které nosí všichni okolo? Pokud si netroufáte na kanárkově žlutou či vesele růžovou, zkuste o něco méně křiklavější vínovou barvu.

Co k ní? Pokud mají ve vašem šatníku hlavní místo džíny a sportovní styl, je to jasná volba. Boty můžete mít klidně černé či hnědé, případně doplněné nějakou barevnou tkaničkou či aplikací. Máte rádi mikiny? Zkuste klidně tygrovanou či zebří. Nešlápnete vedle, ani když obléknete třeba jakoukoliv jinou barevnou sportovní mikinu.

Foto: Archiv firem

Bunda H&M, 1299 Kč. Indiánské boty Roxy, 2390 Kč. Džíny s nižším sedem Ann Christine, 999 Kč. Mikina Adidas, Kč. Kabelka s přeskami CCC, 699 Kč.

Pánský styl

Oblíbili jste si módu sportovních tenisek, kterou poslední dobou nosí spousty lidí, a ve své letní kolekci je představil i návrhář Karl Lagerfeld? Aby byl váš den ještě veselejší, kromě pohodlných bot oblékněte i veselé ponožky a barevné, vínové kalhoty. Co k nim? Košili slaďte s barvou bot a kabát oblečte podle svých preferencí. Opět zde platí pravidlo, že k vínové se hodí maskáč.

Foto: Archiv firem

Kalhoty Roxy, 2150 Kč. Ponožky Happy Socks, 174 Kč. Košile New Yorker, 649 Kč. Army kabát Esprit, 2799 Kč. Tenisky Nike Air, xy Kč.

Reklama

Související témata:
Vínová

Výběr článků

Načítám