Hlavní obsah

Vévodkyně Kate byla uvedena do módní síně slávy, trendy určují i další aristokratky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Magazín Vanity Fair zveřejňuje každý rok seznam nejstylovějších a tím pádem i nejlépe oblékaných lidí světa. A samozřejmě se v něm nachází hlavně světoznámé tváře. Britská vévodkyně Kate se na seznam dostala už počtvrté a letos se jí dostalo nejvyšší pocty. Manželku britského prince Williama zároveň magazín uvedl do módní síně slávy.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate Middletonová.

Článek

V módní síni slávy ale nebyla oblíbená britská vévodkyně sama. Společně s ní se potěšení dostalo i jednomu z nejuznávanějších a nejvlivnějších módních návrhářů Karlu Lagerfeldovi, který je tvůrčí osobností luxusní značky Chanel.

Na seznamu dále figurovali herci, umělci, sportovci, ale i členové královských rodin. Ze slavných žen se objevily herečky Cate Blanchetová nebo Lupita Nyong'oová.

Ikona, která nesnáší nakupování

Zatímco Blanchetová se na seznamu, který uvádí jména nejlépe oblékaných žen a mužů bez pořadí, objevila již podruhé, pro herecký objev letošních Oscarů Nyong'oovou jde o první účast.

Magazín ovšem překvapila odpovědí na obvyklou otázku o tom, kde ráda nakupuje. "Nikde. Nemám nakupování ráda," řekla herečka, letos vyhlášená časopisem People nejkrásnější ženou světa.

Foto: Profimedia.cz

Lupita Nyong'oová

Foto: Profimedia.cz

Cate Blanchetová

Na seznamu jsou aristokratky i herci

Vanity Fair na svůj prestižní seznam vybral vedle vévodkyně Kate také další evropské aristokratky – nizozemskou královnu Maximu a dánskou korunní princeznu Mary. To naznačuje, že jsou dávno pryč doby, kdy byly královské rody usedlé. V dnešní moderní době je třeba jít ruku v ruce s módními trendy, i když se jedná o samotnou královnu, což dánská ikona pilně dodržuje.

Většina celebrit na seznamu ale pochází z hereckého prostředí. Jsou mezi nimi třeba Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Emmy Rossumová či Emma Watsonová. Úplný seznam zveřejní časopis ve svém zářijovém vydání.

Foto: Profimedia.cz

Nizozemská královna Maxima

Foto: Profimedia.cz

Dánská korunní princezna Mary

Reklama

Související témata:

Související články

Když ženám stárnutí sluší

Přibývající vrásky na obličeji většinou spousta lidí pozoruje s velkou nelibostí. Nicméně objevují se i případy, kdy jsou přibývající léta pro člověka velkým...

Jaké boty se nosí v Hollywoodu

Co se nosí na červeném koberci? Respektive, jakou obuv volí celebrity na ty nejslavnostnější události? Možná vás to překvapí, ale i celebrity jsou obyčejní...

Výběr článků

Načítám