Hlavní obsah

Večírková sezona právě začíná. Poradíme vám, v čem zazářit

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V druhé polovině listopadu zpravidla nastává období oblíbených vánočních večírků a jiných podobných akcí. Pokud si již teď lámete hlavu nad tím, v čem letos uděláte parádu, nechte to tentokrát na nás. Máme pro vás tipy na outfity, díky kterým se budete cítit jako opravdová diva.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Zara

Článek

Elegantní sukně

Chystáte se na večírek, během kterého se chcete cítit pohodlně? Oblečte si oblíbenou bílou košili nebo příjemný černý rolák a obojí ozvláštněte zajímavou sukní.

Vybrat si můžete například trendy midi sukni zdobenou flitry, nebo třeba plisovanou krásku v lesklé černé barvě. Celek doplňte módními lodičkami a přidejte ladící bižuterii, která ozvláštní jinak jednoduchý vršek celého modelu.

Foto: archiv firem

Zlatá sukně, Marks&Spencer, 2499 Kč. Košile, F&F, 399 Kč. Černé boty, Zara, 1599 Kč. Náušnice, Dyrberg/Kern, 2799 Kč. Černý rolák, F&F, 249 Kč. Zlaté boty, Högl, 6499 Kč. Černá sukně, Marks&Spencer, 1299 Kč

Sexy kalhotový kostým

Zapomeňte na předsudky vůči kostýmkům s vycpanými rameny, kterých jsme byli všichni svědkem v 90. letech minulého století. Současné kostýmky, které naleznete v kolekcích světových návrhářů, ale i v běžných řetězcích, v sobě skrývají mnoho výhod a není proto divu, že je milují ženy po celém světě.

Sluší totiž jak mladým slečnám, tak zralejším dámám, které omladí a dodají na šik vzhledu. Vybrat si můžete buď klasickou černou variantu, nebo se odvažte a pořiďte si kostým v růžové, nebo třeba zlaté barvě. Takto sladěný komplet pak nezapomeňte ozvláštnit zajímavými botami na podpatku a celek doplnit jednoduchým psaníčkem.

Foto: archiv firem

Růžové sako a kalhoty, Liu Jo, 6140 Kč a 3340 Kč. Černé lodičky, Högl, 5799 Kč. Body, Karen Millen, cca 3890 Kč. Kabelka, BigBrands, 8299 Kč. Lodičky, Karen Millen, cca 9700 Kč. Zlaté sako a kalhoty, Fashion Arena Prague Outlet, 8959 a 6579 Kč

Foto: archiv firem

Kalhoty, Zara, 899 Kč. Sako, Esprit, 2299 Kč. Top, Zara, 549 Kč. Sandálky, Zoot, 399 Kč. Kabelka, Mango, 999 Kč. Náušnice, Zara, 399 Kč.

Nadčasové kalhoty

Nechce se vám soukat do sukní a společenských šatů? I v obyčejných kalhotách můžete zazářit. Stačí vsadit na společenské rozšířené a doplnit je glitrovaným body a metalickými sandálky nebo lodičkami.

Silnější dámy zase mohou vsadit na pogumované legíny a delší metalickou tuniku s vázáním v pase, které vytvoří siluetu přesýpacích hodin. Pak už stačí jen doladit elegantním psaníčkem a vhodnými sandálky na podpatku.

Foto: archiv firem

Kalhoty široké, Reserved, 999 Kč. Body, Zara, 899 Kč. Barevné sandálky, Zara, 1599 Kč. Fialové psaníčko, Mango, 2999 Kč. Tunika, F&F, 499 Kč. Pogumované legíny, Zara, 699 Kč. Sandálky stříbrné, Mango, 1299 Kč. Sametové psaníčko, F&F, 399 Kč.

Šaty, sázka na jistotu

V šatech vyráží do divadla, ale i na vánoční večírky většina žen. Zkuste letos své jednoduché černé nechat doma a vyrazte z domu ve více trendy záležitosti, jako jsou leopardí koktejlky nebo elegantní černé sametky ve stylu pánského oversized saka.

Nezapomeňte doplnit malou kabelkou či psaníčkem a kozačkami na podpatku či barevnými lodičkami.

Foto: archiv firem

Leopardí šaty, Karen Millen, cca 8699 Kč. Kabelka se zlatým detailem, Pinko, 8510 Kč. Kotníčkové boty, Kazar, 4990 Kč. Psaníčko, Zara, 999 Kč. Lodičky, Tezyo, 3190 Kč. Šaty, Karen Millen, cca 11 000 Kč

Moderní overaly

Overaly patří k módním hitům již několikátou sezonu. Ženy si je zamilovaly pro jejich jednoduchost, pohodlnost i praktičnost. Pokud si totiž pořídíte jeden nadčasový overal, nemusíte si dělat starosti s nejrůznějšími kombinacemi, jako je tomu u kalhot či sukní. Stačí si zkrátka navléknout tyto stylové „dupačky” pro dospělé, přidat cool boty a kabelku a máte hotovo.

Foto: archiv firem

Kabelka, Karl Lagerfeld, cena od 10 189 Kč. Stříbrné sandálky, Tezyo, 2590 Kč. Hodinky, Dyrberg/Kern, 4499 Kč. Černé sandálky, Zara, 1299 Kč. Černý overal, Marks&Spencer, 2099 Kč. Overal s flitry, Zara, 1799 Kč

Výhodou overalu navíc je, že ho snadno přeměníte do jiné podoby. Hledáte outfit na večírek s přáteli? Přehoďte přes něj koženou bundu a přidejte červenou rtěnku a bílé tenisky. Chystáte se naopak do lepší společnosti? Pak ho doplňte luxusním psaníčkem, jehlovými podpatky a blyštivými náušnicemi!

Mohlo by vás zajímat na Seznam.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám