Hlavní obsah

Užijte si silvestrovskou noc ve znamení flitrů

Novinky, Linda Humlová

Chystáte se na silvestrovský večírek nebo party, kde chcete za každou cenu zazářit? Spolehněte se na osvědčené flitry, které udělají všechnu práci za vás. Vyberte si mezi nespočtem různých kousků třpytivého oblečení od topů až po šaty a přivítejte rok 2019 v plné parádě!

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Esprit

Článek

Flitry mají jednu magickou moc – ten, kdo si je oblékne, nikdy nezůstane bez povšimnutí. Pokud chcete jejich sílu využít na maximum, pořiďte si rovnou celoflitrové šaty, které jsou báječným společníkem právě na silvestrovskou noc.

Jejich výhodou navíc je, že jsou samy o sobě natolik výrazné, že je stačí doplnit obyčejnými páskovými sandály, lodičkami na podpatku nebo třeba úzkými kozačkami nad kolena a máte hotový outfit, ke kterému jen přidáte ladící psaníčko.

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 2999 Kč. Zara, 1299 Kč. Mango, 2999 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Zoot, 869 Kč. Answear, 1599 Kč. Answear, 999 Kč

Pozor si jen dejte na výběr střihu, protože flitrové oblečení má občas tendenci rozšiřovat. Obecně lze říct, že nejlichotivější střih obepíná horní část těla a ve spodní části se postupně rozšiřuje. Pokud se ale pyšníte perfektní štíhlou postavou, nebojte se sáhnout po obepnutých šatech, které ji celou zdůrazní.

Další extravagantnější variantou je pak módní overal s flitry, který je pohodlný a můžete v něm protancovat celou noc, aniž byste si musela hlídat sukni. Pokud si vyberete variantu s tenkými ramínky, můžete si pod něj obléknout kontrastní tenký černý svetřík nebo třeba bílou košili, v případě, že se chystáte na více společenskou událost a nechcete příliš ukazovat kůži.

Foto: archiv firem

Zleva: F&F, 699 Kč. Marks&Spencer, 1899 Kč. Zoot, 960 Kč. F&F, 499 Kč. F&F, 649 Kč. Marks&Spencer, 1599 Kč

Foto: archiv firmy

Zleva: 1999 Kč, 999 Kč, 1599 Kč. Vše Mango

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 999 Kč. Zoot, 1249 Kč. H&M, 2099 Kč. Top, F&F, 399 Kč. Sukně, F&F, 699 Kč

Nejlehčí variantou, jak vnést flitry do svého šatníku, je pořídit si top posetý těmito drobnými plíšky. Takový kousek můžete směle spárovat s obyčejnými černými nebo modrými džínami či sukní.

Silnější dámy mohou zamaskovat přebytečná kila do volnějších tunik se stahováním v pase (nebo si vybrat top s flitry), které lemují výstřih, a přitáhnout tak oči k partiím, které jsou žádoucí.

Foto: archiv firem

Zleva: Zara, 699 Kč. H&M, 1999 Kč. Mango, 1599 Kč

Posledním tipem, jak rozzářit i sebejednodušší silvestrovský outfit, je pořídit si kabelku s flitry nebo třeba drobnými korálky, díky nimž kabelka ihned vynikne.  Vyberte si buď klasické psaníčko obdélníkového tvaru, nebo vsaďte na moderní kabelku ve tvaru vaku zdobenou třásněmi.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Mango, 999 Kč. Mango, 499 Kč. Zara, 1299 Kč. Marks&Spencer, 1199 Kč. Zara, 899 Kč. Marks&Spencer, 449 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Módní inspirace na sváteční dny

Vánoce patří mezi nejoblíbenější svátky roku a zpravidla jim předcházejí dlouhé přípravy. Kromě pečení cukroví, nákupu dárků a stromečku byste ale neměly...

Výběr článků

Načítám