Hlavní obsah

Umělé kožešiny jsou trendy, klasiku doplňují výrazné barvy

Novinky, Linda Humlová

Zima se blíží, proto si nezapomeňte pořídit kožíšek. Skvěle se do něj zachumláte a věřte, že chladno vám opravdu nebude. Je jen na vás, jestli zvolíte pravou kožešinu, nebo tu umělou. My se přikláníme pro druhou variantu, která je levnější a ohleduplnější ke zvířatům.

Foto: archiv firmy

Zleva, Zara, 1999 Kč. Zara, 1599 Kč. Zara, 1299 Kč

Článek

Syntetické kožešiny jsou trendy, setkat se můžete s modely v nejrůznějších barvách, s dlouhým či krátkým chlupem či s různou délkou. Jaký je ten pravý pro vás?

Dlouhý nebo krátký?

Letos jsou v módě kožíšky, které jsou dlouhé přesně do půlky hýždí. Tato délka zajistí, že vám nebude táhnout na bedra, ale zároveň upozorní na štíhlé nohy. Pokud chcete svá stehna spíše schovat než ukazovat, zvolte prodlouženou variantu.

Foto: archiv firem

Zleva, Reserved, 1999 Kč. Mango, 2499 Kč. H&M, 2999 Kč.

Co se týče barevnosti, pokud ve své skříni nemáte ještě ani jeden umělý kožíšek, sáhněte po neutrálních barvách, jako je béžová, hnědá či černá, které působí obzvláště elegantně a luxusně.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 1499 Kč. Mango, 1999 Kč. H&M, 1999 Kč.

Všechny uvedené barvy se navíc skvěle kombinují. Takové kožíšky můžete nosit jak ke společenským kalhotám, tak k roztrhaným džínům. Doporučujeme vyhnout se šálám, pod kožíšek se nejlépe hodí jednobarevný rolák.

Foto: archiv firem

Zleva, Mango, 1999 Kč. Zara, 1999 Kč. Mangom 2299 Kč.

Pokud patříte mezi módní nadšence, pořídit si můžete i jiné barevné varianty. V nich se na ulicích stanete jistě středem pozornosti.

Foto: archiv firem

Zleva, Mango, 1999 Kč. Zara, 2199 Kč. Reserved, 1499 Kč.

Reklama

Související témata:
Umělé materiály

Související články

Výběr článků

Načítám