Hlavní obsah

Svatební šaty, u kterých se vám zatají dech. To je módní dům Marchesa

Novinky, Linda Humlová

Léto je období svateb. Pokud vás ta vaše ještě čeká nebo jen ráda obdivujete svatební módu, tak by vám neměla uniknout značka Marchesa. Ta totiž udává svatební trendy a v jejích kolekcích naleznete každoročně ty nejkrásnější kousky. Letos jsou v módě holá ramena, otevřená záda a také přirozený make-up.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty značky Marchesa udávají svatební trendy.

Článek

Vybírání svatebních šatů patří mezi ty nejkrásnější životní okamžiky. Každá žena chce vypadat až nastane velký den D nádherně. Inspirujte se výběrem šatů ze svatební kolekce módního domu Marchesa, který udává každoročně svatební trendy.

Holá ramena

Letošnímu roku dominují holá ramena. Upoutávají totiž pozornost na křehkou konstrukci ženského těla. Šaty bez ramínek navíc prodlužují krk a decentně odkrývají dekolt. Co se týče střihů, stále více jsou upřednostňovány lehce se rozšiřující šaty před klasickým princeznovskými „dorty”. Působí totiž více nadčasově a minimalisticky.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty

Hluboký V-neck

Co se skrývá pod názvem V-neck? Hluboký výstřih ve tvaru písmena V, který se nosí zejména na jednoduchých tričkách, ale skvěle vypadá i na svatebních šatech. Tedy pokud je hluboký, samozřejmě. Dokáže skvěle prodloužit krk i celou siluetu a vypadá provokativně i v případě, že máte drobná prsa.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty

Klasika

Klasiky ve smyslu svatební šatů, které mají velkou nabíranou sukni nebo tvar mořské panny jsou stále in. Střihy jsou ale více decentní a modely tak působí elegantně a sofistikovaně. Navíc modely s rukávy můžete bez pozvednutých obočí klidně vynést do kostela, ale zároveň nebudete vypadat až příliš rezervovaně.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty

Záda vpřed

Trend holých zad je in již několikátou sezónu a vypadá to, že ještě spoustu sezón bude. Není divu, odhaluje křehká ženská záda, což působí sexy, ale zároveň ne vyzývavě. Vybrat si můžete i poloprůhledné modely, které díky krajce působí romanticky a decentně.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty

Make-up

Letošní trendy v líčení zní, čím méně, tím lépe. Opouští se tak od konturování tváře, výrazných rtěnek, ale i stínů. Naopak moderní je svěží hydratovaná pleť s jemnou růžovou tvářenkou. Přetrvávajícím trendem je výraznější vyčesané obočí a oči obtažené černou linkou. Přirozená krása se zkrátka nikdy neomrzí.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám