Hlavní obsah

Supermodelka Kate Mossová šokovala na fetišistické přehlídce v Louvru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevšední krása zaplavila ve středu pařížské muzeum Louvre. Na přehlídce nové kolekce značky Louis Vuitton pro podzim a zimu 2011 se v roli modelek překvapivě ukázaly i ikony oboru z 90. let jako Naomi Campbellová či Kate Mossová. Poslední jmenovaná modelka vyvolala v přihlížejícím publiku vzrušené reakce...

Článek

Britská modelka, která zmizela z přehlídkových mol před více než třemi lety, všechny překvapila, když na závěr přehlídky jakoby nic nakráčela před publikum se zapálenou cigaretou v ruce. Navzdory národnímu Dni bez kouření, který se 9. března slaví v její rodné zemi Velké Británii, požitkářsky vyfukovala dým, oděna jen v krajkové bundě zdobené kožešinou a kalhotkách s vysokým pasem. Ty v kombinaci s vysokými sexy šněrovacími botami umožnily přihlížejícím obdivovat Katiny stále dokonalé nohy.

Foto: Profimedia.cz

Nová kolekce kabelek značky Louis Vuitton

Za ní se ovšem nečekaně vynořily i další veteránky modelingu, které odstartovaly svou kariéru v 90. letech minulého století. Po boku mladinkých konkurentek se tak objevila například Naomi Campbellová, Stella Tennantová či Amber Valettaová.

Foto: Profimedia.cz

Na předváděcím mole se nečekaně objevila i Naomi Campbellová

Lehký fetišismus

Nová kolekce značky Louis Vuitton má lehce fetišistický nádech. Modelkám nechyběly nejrůznější korzety a kožešiny, ale také například gumové holínky či pouta. Jak píše server Reuters, modely i celkové aranžmá s výtahy připomínající starý pařížský hotel naznačovaly, že návrhář Marc Jacobs kolekci vytvořil pro koketující dámu mířící na vášnivé rande s milencem. Na mole tak nebyla nouze například ani o služky či hotelové poslíčky.

Foto: Profimedia.cz

Kolekce Louis Vuitton pro podzim/zimu 2011

Čerstvá kolekce zvýrazňuje ženskou siluetu, přičemž klade důraz hlavně na pas. Modelky prezentovaly tvídové kabáty ve tvaru přesýpacích hodin doplněné pouze lesklými hedvábnými punčochami, ale také například sladce cudné, dětsky vzorované šaty s širokým pásem z lesklé kůže. Pro večer by se pak jistě hodily šustivé barevné sukně dosahující sotva po kolena.

Foto: Profimedia.cz

Kolekce Louis Vuitton pro podzim/zimu 2011

Více či méně decentní modely dozdobil návrhář netradičními doplňky. Modelky nazuly pogumované boty, navlékly barevné kožené rukavice a nasadily i mužské čepice. Kabelky pak nabíraly velikostí vaků, ale i jen pouhých psaníček...

Foto: Profimedia.cz

nová kolekce kabelek značky Louis Vuitton

Foto: Profimedia.cz

Nová kolekce kabelek značky Louis Vuitton

Foto: Profimedia.cz

Nová kolekce kabelek značky Louis Vuitton

"Přehlídka Louis Vuitton byla úžasnou šou, protože představila takový skvělý mix dívek a žen, od Kate, Naomi až po mladé dívky... Myslím, že je to vždycky příjemné, když máte hezkou směs žen různého stáří, tvarů či doby ...," řekla česká modelka Karolina Kurková, která rovněž na přehlídce předváděla.

Reklama

Související články

Svůdné sexy prádélko nejen pro zamilované

Tak jako loňský rok i letos spodní prádlo ovládly ženské linie a tvary, které dokáží zvýraznit a zdůraznit ženské křivky, případně skrýt menší nedostatky....

Výběr článků

Načítám