Hlavní obsah

Skandinávská móda je důkazem, že v jednoduchosti je krása

Novinky, Linda Humlová

Skandinávie je domovem vytříbeného designu, hygge, ale také stylu. Potvrzuje to i kodaňský týden módy, který se odehrál v období od 27. do 31. ledna. Tamější návštěvnice přehlídek opět ukázaly, že móda nemusí být za každou cenu extravagantní. Upoutat pozornost jde i vytříbeným vkusem. Přesvědčte se sami.

Foto: Profimedia.cz

Neutrální barevné tóny jsou ve Skandinávii oblíbené.

Článek

 V jedné barvě

O monochromní módě toho bylo napsáno již spousta. Pravdou je, že pokud chcete působit stylově, a přitom s minimální námahou, pak je outfit v jedné barvě klíčem k úspěchu.

Vybrat si přitom můžete z celé barevné škály. Skvěle vypadá například outfit ve fialové nebo tmavě modré. Sázkou na jistotu jsou pak neutrální tóny, jako je černá, šedivá, béžová či bílá.

Foto: Profimedia.cz

Komplety ve stejné barvě jsou trendy.

Klasické trenčkoty

Trenčkoty či baloňáky patří jednoznačně mezi nejuniverzálnější kousky oblečení vůbec. Jsou elegantní, nadčasové a sluší ženám i mužům bez rozdílu věku. Není proto divu, že v ulicích dánské Kodaně byly vidět doslova na každém rohu. Kromě klasických bavlněných byly k vidění také kožené modely, které jsou skvělou alternativou na právě probíhající zimu.

Investice, která se vyplatí? Rozhodně nesmrtelný trenčkot

Styl
Foto: Profimedia.cz

Trenčkot je sázkou na jistotu.

V hlavní roli přirozenost

Jedno se seveřankám upřít nedá. Ať už si obléknou cokoliv, pokaždé vypadají nenuceně, ale přesto chic. Klíčem je dostat do svého šatníku současné trendy, tak aby s ním splynuly a nepůsobily jako pěst na oko.

Místo toho, aby každý půlrok obměňovaly šatník, sáhnou jen po zajímavém doplňku či kousku oblečení, které se hodí k jejich stávajícímu šatníku, ale zároveň mu dodají nový, svěží vítr.

Po stopě hada. Zvířecí vzory jsou opět v módě

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přirozenost je na prvním místě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám