Hlavní obsah

Pouštní lidé aneb Inspirujte se módou v přírodních barvách

Novinky, Linda Humlová

Slunce už nabývá na síle. To znamená jediné, období sucha je nenávratně tu. Inspirujte se tajemnými poutníky přecházejícími písečné duny a vneste do svého šatníku neutrální a zemité tóny, se kterými v pohodlí přečkáte i nadcházející léto.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Esprit

Článek

Postrádá váš šatník univerzální kousky na přechodnou sezonu mezi jarem a létem? Pak vsaďte na nadčasové neutrální barvy v čele s krémovou, béžovou a khaki, které si báječně rozumí i s ostatními barvami.

Vsaďte například na klasické lněné kalhoty, které se dají nosit jak na volnočasové aktivity, tak do práce. Stačí je kombinovat s lněnou košilí, výrazným náhrdelníkem a například béžovými balerínkami.

Foto: archiv firem

Svetrové šaty, Marks & Spencer, 1099 Kč. Šaty hnědé, Zara, 549 Kč. Kalhoty, Orsay, 699 Kč. Tričko, Esprit, 1199 Kč. Brýle, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 1790 Kč. Nazouváky, Toms (prodává Urbanlux), 1790 Kč

Jaké jsou trendy v jarních botách pro letošní sezonu

Styl
Foto: archiv firmy

Zleva: Sako, H&M, 3999 Kč. Šaty, H&M, 3999 Kč. Šaty, H&M, 3999 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Esprit

Skvělou alternativou jsou také univerzální overaly, které mají tu výhodu, že tvoří celý outfit a stačí tedy přidat jen boty a ladící kabelku. Obojí volte opět v přírodních tónech, skvěle vypadá například hnědá.

Celek pak ozvláštněte výraznými slunečními brýlemi, které uchrání vaše oči před slunečními paprsky, a navíc jsou stylové.

Foto: archiv firem

Overal, Marks & Spencer, 1999 Kč. Šaty, Marks & Spencer, 1699 Kč. Boty, Toms (prodává Urbanlux), 2590 Kč. Kalhoty, Esprit, 1499 Kč. Halenka, Desigual, 2299 Kč. Kabátek, H&M, 1299 Kč

Oživte svůj styl jarní kabelkou v pastelových tónech

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Matt & Nat

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Nechte svůj šatník rozkvést

K jaru neodmyslitelně patří rozkvetlé louky a záhony plné květin. A stejně jako je flóra součástí přírody, ani v módě tomu není jinak. Inspirujte se rozkvetlou...

Výběr článků

Načítám