Hlavní obsah

Podzimní móda v podání českých celebrit

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I české hvězdy mají smysl a cit pro módu. Svoje podzimně laděné outfity proto vynesly na několik akcí, které se v poslední době konaly v centru metropole.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Monika Leová zvolila na podzim oblíbený plstěný klobouk.

Článek

Moderátorka a redaktorka Daniela Písařovicová si díky své velmi štíhlé postavě může dovolit kalhoty ve světlé barvě, které majitelky kypřejších tvarů v téměř naprosté většině případů nepříjemně rozšiřují. Skvělá je kombinace bílé košile a pleteného krémového svetru, přičemž obě dvě barvy se dále promítají na nazouvacích botách s leopardím vzorem. Třešničkou na dortu je kvalitní kožený pásek se sponou, který celek skvěle doladil.

Oblíbená herečka Sandra Nováková využila ve svém outfitu podobných barev s tím rozdílem, že místo světlých kalhot zvolila klasickou černou. Obyčejný bílý top ozvláštnil hnědý kabát s velkým límcem a ve stejně barvě zvolené kozačky. I zde hrál důležitou roli stylový doplněk, přesněji řečeno rovnou dva: červený klobouk a psaníčko v červené barvě.

Manželka muzikanta Petra Jandy Alice zvolila střídmé, tmavě hnědé svetrové šaty s dlouhými rukávy. Do výrazných kombinací se nepouštěla, druhou barvou v outfitu byla černá, která se promítla i na dokonalé manikúře a masivním pásku posazeném v pase.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Moderátorka a redaktorka Daniela Písařovicová, herečka Sandra Nováková a manželka muzikanta Petra Jandy, Alice jandová.

Velmi příjemně působila kombinace volných minišatů a lesklého khaki kabátku, který vynesla modelka Aneta Vignerová. Skvělou volbou byly průsvitné černé silonky i moderní vyšší kotníčkové kozačky v semišovém provedení. Model dlouhovlasé modelky byl důkazem toho, že v jednoduchosti je krása.

Kolegyně z branže Monika Leová kombinovala hned několik barev: bílou, béžovou, černou a červenou. Bílý rolák ladí s prodlouženou černou vestou i kloboukem, ovšem všeho příliš škodí. Místo béžové sukně by byla lepší černá. Anebo pro tentokrát vynechat černou barvu a kombinovat spíše světlé tóny. Příliš výrazné kontrasty v kombinaci se zemitými barvami moc parády neudělají.

Patricie Solaříková vsadila na jistotu a volnou košili lichotivého střihu oblékla společně s obyčejnými šedými džínami s dírou na koleni. Stačilo doladit klasickými černými lodičkami na podpatku a outfit na jedničku je na světě.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Modelka Aneta Vignerová, modelka Monika Leová a herečka Patricie Solaříková.

Hlas Kamily Špráchalové známe z mnoha filmů i seriálů, málokdo si jej ale dokáže spojit i s obličejem. A to je škoda, protože sympatická zrzka nejenže skvěle vypadá, ale její modely jsou pastvou pro oko. Umírněné zemité barvy, moderní oversized kabát s kapsami, šál kolem krku a zeleno-tyrkysový top jsou trefou do černého.

Chantal Poullain šmrncovním stylem absolutně dostojí všem rčením o šarmu i skvělém módním vkusu Francouzek. Kombinace převážně hnědých odstínů se jí vyplatila. Ke kalhotám slim střihu sladila boty i kabelku, na černý top oblékla tmavě hnědou bundu a kolem krku přehodila jemný béžový šál. Vše korunoval elegantní černý klobouk s tmavě hnědou stuhou.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Herečka a dabérka Kamila Špráchalová, herečka Chantal Poullain a česká Miss Karolína Mališová.

Bílé rozšířené kalhoty a průsvitnou košili oblékla modelka Karolína Mališová. Krásný byl transparentní náhrdelník, který zdobil dekolt, lehkým přešlapem neladící lodičky. Dosazení podobného, hadí kůži imitujícího pásku do pasu by outfit krásně osvěžilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám