Hlavní obsah

Podprsenky bez kostic neškrtí a jsou sexy

Novinky, Linda Humlová

Známe to všechny. Podprsenky, které nesedí, zařezávají se do kůže a někdy i škrábou. Řešíte-li otázku nákupu nového spodního prádla, vyzkoušejte podprsenky bez kostic. Ty dekoltu sice nijak nepřilepší, ale za pohodlí to rozhodně stojí.

Foto: Archiv firem

Zleva nahoře: Intimissimi, Zoot, Tezenis, Reserved, Zoot, Zoot

Článek

Milujete pocit, kdy si po celém dni v práci sundáte doma podprsenku? Co kdybychom vám řekli, že podprsenku bez kostic si už nebudete chtít sundat nikdy, stejně tak, že už se nebudete chtít vrátit k podprsence s kosticemi?

Pokud vás netrápí omezení velkých ňader, kterým by podprsenka bez výztuže nestačila, vydejte se na její nákup. Obchody jsou jich letos plné.

 Ukažte svou něžnou stránku

Jste romantická duše a hledáte prádlo, které vás bude dokonale vystihovat, ale zároveň nebude škrtit? Vyberte si mezi nepřeberným množstvím krajkových podprsenek bez kostic. Navíc jsou tyto podprsenky vodné i pro mladé slečny, které s jejich nošením teprve začínají.

Foto: archiv firem

zleva:

Dáma v každé situaci

Dámy, které si potrpí na luxusní spodní prádlo, jistě ocení modely, kterým dominuje síťovina, krajky i nášivky. Tyto podprsenkové skvosty pak mohou nechat laškovně vykukovat z košile nebo volnějšího trička s výstřihem.

Lze volit sofistikované, ale zároveň prudce elegantní barvy, jako je vínová, tmavě modrá, rudá a černá.

Foto: archiv firem

zleva:

Sebevědomá v krajce

Jste sběratelka svůdného spodního prádla, která by nevyšla ve sportovní podprsence jinam než přímo do posilovny? Tak věřte, že poloprůhledné modely jsou jako dělané přímo pro vás. Kochat se můžete i druhy podprsenek, které mají v dekoltu ozdobné šňůrky. Ty jsou přímo stvořené k tomu, aby svůdně vykukovaly z výstřihu šatů nebo blůzky.

Foto: archiv firem

zleva:

Univerzální kousek

Hledáte univerzální kousek, který schováte pod bílou košili i tričko? Vyzkoušejte bezešvé modely v neutrálních barvách. Díky hladkým košíčkům působí pod oblečením takřka neviditelně a zajistí vám dokonalé pohodlí i po dlouhém dni v práci.

Foto: archiv firem

dd

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Z šatníku supermodelky Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski se narodila ve Velké Británii, nicméně vyrostla v americké Kalifornii, kde také chodila do školy. U studia ale nevydržela a dala se na dráhu...

Výběr článků

Načítám