Hlavní obsah

Oslňte na silvestrovském večírku s flitry a třpytkami

Novinky, Eva Dvořáková

Štědrý večer už je za námi, a tak pomalu nastává čas příprav na silvestrovské oslavy. Na večírek patří slušivé šaty doplněné krásným a precizním make-upem, blyštivé doplňky a boty na podpatku.

Foto: Archiv firem

Nebojte se na zimních slavnostních večerech zazářit.

Článek

Slavnostní večeře nebo oslavy nového roku mnoho z nás po náročném vánočním čase plném shonu a stresu velmi ocení. I na tyto radostné chvíle je ale potřeba dopředu se pečlivě připravit. Výhodou ovšem je, že ženy mohou vyvětrat své dlouho opomíjené lodičky na podpatku a muže, kterým to v obleku a saku většinou velmi sluší.

Zavítejte proto do obchodních domů a zkuste ve slevách ulovit ty nejlepší společenské kousky, které jsou na večírky jako dělané. Stoprocentně zazáříte jak v černé, tak i ve zlaté, stříbrné, rudě červené, ale i v šatech ozvláštněných zvířecími potisky.

Zlatý peplum zakryje špíčky z cukroví

Foto: Archiv firem

1. Kalhoty, H&M 599 Kč. 2. Rtěnka MAC Huggable Lipcolor. 3. Zlatý peplum top, New Yorker 529 Kč. 4. Krémové stíny na oči, Dermacol. 5. psaníčko Parfois 949 Kč. 6. Lodičky se zlatou špičkou Mohito, prodává Reserved.

Oslnit můžete ve zcela jednoduchém outfitu. Zkuste například obyčejné, úzce střižené černé elastické kalhoty. Pokud jste přibrala kila navíc, lze je rafinovaně zakrýt tzv. „peplum” topem, tedy svrškem, který se pod prsy rozšiřuje. Dokonalý celek dolaďte lodičkami světle béžové barvy se zlatě kovanou špičkou a luxusním skořepinovým psaníčkem. Make-upu bude slušet jasně rudá rtěnka a jemný nános tmavých stínů se třpytkami.

Nespoutaná šelma s puncem luxusu

Foto: Archiv firem

1. Naušnice, Lindex 199 Kč. 2. Barevné náramky, Bijoux&Bijoux 199 Kč 3. Košile se stříbrnou aplikací 529 Kč. 4. Psaníčko, Bershka. 5. Leopardí sukně do pasu, Lindex 999 Kč. 6. Luxusní zlaté vysoké boty, Bershka.

Trochu větší divočinu zařídíte pomocí áčkové sukně s leopardím potiskem, do které se hodí zastrčit obyčejnou bílou košili, oživenou o netradiční stříbrnou aplikaci. Doplňky laďte do zlata, psaníčko ale do ruky neberte vzorované, vsaďte spíše na černou klasiku, do které se vejdou nejnutnější doklady, telefon, pudr a parfém.

Rafinovaná červená s nádechem švestky

Foto: Archiv firem

1. Rafinované šaty, Mango 699 Kč. 2. Rtěnka MAC. 3. Zlatý náhrdelník, 4. Třpytivé naušnice, obojí Parfois. 5. Lodičky se zlatými třpytkami, Topshop. 6. Psaníčko do ruky, Parfois 699 Kč.

Červené šaty s netradičně šikmým véčkovým výstřihem vzbudí pozornost všech přítomných mužů i žen. Tak výrazný hlavní celek outfitu není třeba nijak výrazně ladit, přesto ho ale vyšperkujete k dokonalosti pomocí obyčejné bižuterie. Nebojte se obout červené boty, které mají platformu i podpatek pocukrovaný zlatými flitry. Aby make-up nevypadal lacině, brvy nabarvěte slabým nánosem černé řasenky, a rty, jindy nudně rudé, namalujte tmavě švestkovou rtěnkou.

 Barevný mix v přitažlivém pánském stylu

Foto: Archiv firem

1. Elegantní nazouváky, Zara 2499 Kč. 2. Psaníčko v modré barvě, Topshop. 3. Náhrdelník Mohito, prodává Reserved. 4. Zlatý poprašek na tělo, LUSH. 5. Zlaté úzké kalhoty, New Yorker 999 Kč. 6. Flitry psoetý top, Ann Christine 449 Kč.

Nebojte se tedy kombinovat lesklé materiály s matnými, flitry se semišem, ani zlato se stříbrem. Pokud vám vysoké lodičky nic neříkají, vsaďte na elegantní nazouváky na lehkém podpatku, zlaté metalické kalhoty cigaretového střihu a prodloužený flitrový top s hlubokým lišáckým výstřihem. Tělo zahalte do jemného zlatavého poprašku, na krk připněte třpytivý šperk a bezbarvou nudu rozbijte modrou kabelkou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám